Abone Ol

Maske Kimsin Sen'de Tavşan Sosyalist Lider Conner Rousseau Çıktı

Türkiye'de yayından kaldırılan yarışma programı Maske Kimsin Sen? yarışmasının Belçika'daki versiyonuna, tavşan kostümünün içinden çıkan koalisyondaki Sosyalist Parti'nin 29 yaşındaki lideri Conner Rousseau damga vurdu.

Maske Kimsin Sen'de Tavşan Sosyalist Lider Conner Rousseau Çıktı

Türkiye'de "Paganizm ve satanizm propagandası" yapmakla suçlanan ve yayından kaldırılan yarışma programı Maske Kimsin Sen? yarışmasının Belçika'daki versiyonuna, koalisyondaki Sosyalist Parti'nin lideri Conner Rousseau damga vurdu.

Cuma akşamı yayınlanan ikinci sezon finalinde, haftalardır merak edilen tavşan kostümü içindeki yarışmacının, 29 yaşındaki sosyalist lider olduğu ortaya çıktı.

Ukrayna'nın işgali sonrası iyice yoğunlaşan siyasal ortamda böyle bir etkinliğe katılması nedeniyle Rousseau'yu eleştirenler de var, böylesi cesur bir adımla seçmenin sempatisini kazandığını söyleyen de.

Belçika'da "Maskeli Şarkıcı" adıyla yayınlanan yarışmayı, kedi kostümü ile katılan 20 yaşındaki şarkıcı Camille Dhont kazandı.

Ancak en büyük sürpriz, yedi haftadır finalde yarışan tavşanın maskesini çıkarmasıyla yaşandı.

Tavşan kostümünün içinden hükümet ortağı Sosyalist Parti'nin lideri Conner Rousseau çıktı.

Tavşan kostümü içindeki yarışmacı için haftalardır farklı tahminler yapılıyordu. Ancak kimsenin aklına bunun bir siyasi parti genel başkanı olabileceği gelmemişti.

Belçika medyasının ilk sorduğu soru, bunca yoğun gündeme rağmen Rousseau'nun nasıl zaman bulup yarışmaya hazırlandığıydı.

SP lideri, gündemin sakin olduğu 2021 yaz ayları ve Pazar günleri yarışmaya zaman ayırdığını ve Cuma akşamları gece yarısına kadar şan dersleri aldığını anlattı.

Maske Kimsin Sen'de Tavşan Sosyalist Lider Conner Rousseau Çıktı - Resim: 1