Abone Ol

Marvel'in Yeni Dizisi Moon Knight'tan Yeni Fragman Geldi!

Oscar Isaac’in başrolünde olduğu Moon Knight dizisinden yeni fragman yayınlandı. Marvel ve Disney Plus ortaklığıyla çekilen dizi 30 Mart 2022'de seyirciyle buluşacak.

Marvel'in Yeni Dizisi Moon Knight'tan Yeni Fragman Geldi!

Yakında yayınlanması beklenen Moon Knight dizisinin konusunun ne olduğu merak ediliyor. Moon Knight dizisi için Batman’in Marvel versiyonu deniliyor. Moon Knight dizisinde eski bir ABD askeri ve boksör olan karakter Mısır’da ölüme terk edildikten sonra Ay Tanrısının himayesi altına girmesi anlatılıyor. Moon Knight, Ay Tanrısı Khonsu adındaki bu Tanrının dünyadaki temsilcisi oluyor.

Marvel hayranları için sevindiren proje 2019 yılında duyurulmuştu. Ancak araya giren pandemi sebebi ile Marvel’ın yeni dizisi Moon Knight ertelenmişti. Uzun zamandır beklenen Moon Kinght için geri sayım artık başladı. Disney + platformunda yayınlanması beklenen Moon Knight dizisinin ne zaman başlayacağı hayranları tarafından merak konusu oldu. Marvel’ın yeni dizisi Moon Knight 30 Mart 2022 tarihinden itibaren başlıyor.

Pandemi nedeniyle çekimleri sürekli ertelenen Moon Knight hakkında hayranların pek çok başrol oyuncusu önerisi vardı. Ancak 30 Martta yayında olması beklenen Moon Knight’ın başrol oyuncusunun kim olacağı merak edilmeye başlandı. Moon Knight başrol oyuncusu; Oscar Isaac ve Ethan Hawke oldu.