Abone Ol

Mahkum 17. Bölümde Cemre Öldü mü? Seray Kaya Diziden Ayrıldı mı? Mahkum 17. Bölüm Full İzle

Seray Kaya, FOX TV'nin sevilen dizisi Mahkum'da avukat Cemre'yi oynuyor. savcı Fırat Bulut'un tek destekcisi olarak ekrana gelen dizinin Cemre'si Seray Kaya'nın 17. bölümde bir anda yere yığılması dikatlerden kaçmadı.

Mahkum 17. Bölümde Cemre Öldü mü? Seray Kaya Diziden Ayrıldı mı? Mahkum 17. Bölüm Full İzle

Mahkum dizisinde bir ayrılık yaşayacağı gündeme gelmişti. Dizinin Cemre'si Seray Kaya, 17. yeni bölümde yerde görülüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş ise Kaya'nın diziye veda edeceğini belirtmişti. Peki, Seray Kaya diziden neden ayrılıyor?

CEMRE ÖLÜYOR MU?

Mahkum 17. Bölümde Cemre Öldü mü? Seray Kaya Diziden Ayrıldı mı? Mahkum 17. Bölüm Full İzle - Resim: 1

Perşembe akşamları ekrana gelen Mahkum dizisi, yeni bölümleri ile öne çıkıyor. Dizide Fırat Bulut'un avukatı Cemre'ye hayat veren Seray Kaya,'nın hikayesi bittiği için dizi kadrosundan ayrılacağı belirtildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Kaya hakkında, ''Mahkum’da Cemre karakterine hayat veren Kaya’nın vedası birkaç bölüm daha uzadı ve başarılı oyuncu 17. Bölümde diziden ayrılacak.'' ifadelerini kullandı.

Yayımlanan 17. bölümde ise saldırıya uğrayarak defalarca bıçaklanan Cemre, artık dizi kadrosunda yer almayacak.

Oyuncu sosyal medya hedabından yaptığı paylaşımla diziye veda ettiğini duyurdu. Veda mesajında ise, '' Her şeye rağmen, bu ekibe teşekkür etmeliydim. Varlığınız ve desteğinize minnettarım.., Başka hikayelerde görüşmek dileğiyle...'' ifadeleri yer aldı.

Mahkum 17. BÖLÜM İZLE