Abone Ol

Mahkemeden Cansu Canan Özgen'i şoke eden karar

Sunucu Cansu Canan Özgen, 4 yaşındaki oğlunun bakıcısı tarafından darp edildiğini belirterek dava açmıştı. Görülen duruşmada mahkeme heyeti, bakıcı hakkında Özgen'i şoke eden bir karar verdi.

Mahkemeden Cansu Canan Özgen'i şoke eden karar

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen, 2023 yılında komşularından aldığı bir telefonla 4 yaşındaki oğlu Ali E’nin bakıcısı tarafından darp edildiğini öğrendi. Bunun ardından Cansu Canan Özgen ve eşi Erden Eryüz karakola giderek yabancı uyruklu bakıcı Uktamoy M’den şikayetçi oldular.

ELİNE VURDUĞU İDDİA EDİLDİ

Savcılığın soruşturma başlattığı olayda ifadesi alınan bakıcı, hemşire olduğunu, çocuğun köpek pisliğini ağzına götürdüğünü ve bu nedenle eline vurduğunu iddia etti.

Bu kapsamda kadın hakkında "basit yaralama" suçundan bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


BAKICIYA BERAAT KARARI

Geçen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Cansu Canan Özgen ve eşi Erden Eryüz, şüpheli Uktamoy M. ve taraf avukatları katıldı.


Tarafların savunmaları ardından mahkeme, yeterli delil oluşmadığı gerekçesiyle Uktamoy M. hakkında takipsizlik kararı verdi.

İSTİNAFA TAŞIDI

Karara itiraz eden Cansu Canan Özgen davayı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşıdı.