Abone Ol

Lisa Şener'in cesedine ulaşıldı! Uçmayı çok seviyordu!

Prestige Sinemaları'nın patronu Lisa Şener de Marmara Ereğlisi'ne düşen uçaktaydı. Pilotların cansız bedenine ulaşıldı..

Lisa Şener'in cesedine ulaşıldı! Uçmayı çok seviyordu!

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde iki kişinin bulunduğu eğitim uçağı düştü. Uçaktaki iki pilot hayatını kaybetti.

Arama çalışmalarına sahil güvenlik ekipleri, bir helikopter ve balıkçılar da katılırken; ilk önce uçağın parçalarına, akşam saatlerinde de öğretmen Pilot Hikmet Aral ve Öğrenci Pilot Liza Şener'in cesetlerine ulaşıldı.

GÖRGÜ TANIĞI
Bu arada, Mürüvet Ertaşır adlı bir kişi, kızını aramak için sahile geldiği sırada uçağın düşüşüne şahit olduğunu söyledi.

Kötü hava şartlarına dikkati çeken Ertaşır, ''Ortalık fırtına ve yağmurdan gözükmüyordu, alev topu gibi uçak düştü. Uçağa yıldırım çarptı sanıyorum, çok korktum'' diye konuştu.

Lisa Şener ve bir öğretmen pilotun içinde bulunduğu uçak Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi açıklarında denize düştü.

'Sahil Güvenlik ekipleri, Marmara Ereğlisi'nin 2.5 mil açığında uçağa ait parçaları buldu.

Uçakta dikkat çeken bir isim vardı.. Lisa Şener..

LİSA ŞENER'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

LİSA ŞENER UÇUŞ TUTKUNUYDU
Çeşitli kentlerde 90 sinema salonu bulunan Prestige Group Sinemaları'nın İşletme Sahibi olan Lisa Şener'in tam bir uçuş tutkunu olduğu biliniyor. Uçmanın en büyük hobisi olduğunu anlatan Lisa Şener, ofisinden çıktıktan sonra eğitimlere gittiğini ve uçmaya başladığını anlatmıştı.

İş kadını olduğu için Türkiye'nin tüm şehirlerine uçmak zorunda kaldığını ancak havaalanlarına bağlı kalmak istemediğini belirten Şener, uçuş eğitiminin ardından bütün şehirlere yalnız uçacağını belirtmişti.

LİSA ŞENER İLK KEZ BÖYLE UÇMUŞTU-VİDEO

Şener ayrıca uçuşlarıyla ilgili görüntüleri sosyal paylaşım sitesi youtube'da paylaşmayı da çok seviyordu.

Marmara Ereğlisi'ne düşen uçakta bulunan Lisa Şener'in cansız bedeni Emniyet Müdürlüğü Su altı ekipleri tarafından bulunarak Balıkçı teknesine çıkarıldı. Bedenin parçalanmış bir şekilde bulunduğu belirtildi. Lisa Şener'in videolarının altına sevenlerinin taziye mesajları yazmaya başladığı görüldü.

MARMARA EREĞLİSİ'NDE UÇAK DÜŞTÜ