Abone Ol

Numan Kurtulmuş'a Göre AKP En Yakın Siyasi Rakibinden 15 Puan Önde

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "AK Parti'nin en yakın siyasi rakibiyle farkı 10-12, 15 puandan daha fazladır" iddiasında bulundu.

Kurtulmuş'a Göre AKP En Yakın Siyasi Rakibinden 15 Puan Önde

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk'te açıklamalarda bulundu.

"Biz aslında kongrenin ertesi gününden itibaren 2023 seçimi çalışmalarına başlamış olduk" diyen Kurtulmuş, "Her birimiz illerde, faaliyetlerini sürdürüyorlar. AK Parti sürekli sahada olan bir partidir, en büyük farkı da halkın gönlüyle gönülden gönüle temas kurmasıdır. Biz bunu siyasetimizin merkezine koyduk. Bu gönülleri esas alan çok ciddi şekilde uygulamayı da başardık. Gönüllere girmek büyük bir başarıdır ama gönüllerden düşmemek de önemlidir" ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş, "AK Parti gönüllerden düşüyor mu, hayır" dedi, "Oy bakımından soruyorsanız AK Parti'nin en yakın siyasi rakibiyle farkı 10-12, 15 puandan daha fazladır ama bu yetmez" iddiasında bulundu.

Kurtulmuş, şöyle devam etti: "Seçim barajından, seçin bölgelerinin daraltılmasına kadar konular gündeme getirildi, bunlarla ilgili biz çalışmalarımızı netleştirdik. Milliyetçi Hareket Partisi'nin de bu konudaki fikirleri bizim için önemlidir. Meclis tatilinden sonra gündeme gelecek bu konular."