Abone Ol

Kurtlar Vadisi'nden kimler geçti? O ünlüler şimdi ne yapıyor?

2003'ten bu yana ilgiyle izlenen atv'nin Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 80'e yakın oyuncu yer aldı.

Kurtlar Vadisi'nden kimler geçti? O ünlüler şimdi ne yapıyor?

2003'ten bu yana ilgiyle izlenen atv'nin Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 80'e yakın oyuncu yer aldı. 7 yıllık süreçte bazıları şöhretine şöhret katarken, bazıları ise inzivaya çekildi

Yayımlandığı günden beri reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu, bu gece yine nefes kesecek...

Bu sezon atv'ye transfer olan dizi, unutulmaz karakterlere de ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 80 oyuncunun rol aldığı Kurtlar Vadisi'yle şöhreti yakalayan ve sonrasında da adından söz ettiren bazı isimler ile canlandırdıkları karakterler şöyle:

OKTAY KAYNARCA: Laz Ziya'nın damadı, Polat'ın can dostu ve ortağı Çakır. Dizide öldürüldüğünde hayranları yasa boğuldu.

NAHİDE EKENGİL: Hastaneye bomba ile giren hamile kız rolüyle hafızalarda yer etti. Disco Kralı'ndaki türkücü skeçleri ve klipleri ile internette en çok tıklanan isimlerden.

SARP AKKAYA: Muro'nun sağ kolu Servet karakteri ile şöhret yolunda ilk adımlarını attı. Şimdi Ezel'de Tevfik rolünde.

EMRE KARAYEL: Celal ve Cemal Karacadağ kardeşlerin yeğeni, ailenin veliahtı Zafer Sasonlu rolündeydi. Şimdi "Bir Kadın Bir Erkek" mini-dizisiyle büyük beğeni topluyor.

DİDEM TASLAN: Memati'nin sevgilisi Gamze karakterini canlandırdı; gerçek hayatta da Memati gibi bir erkek istediğini söyleyerek adından söz ettirmişti.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ: Terör örgütünün metropol sorumlusu Muro'ydu. İzleyenleri esprileriyle gülmekten kırıp geçiriyordu. Yakaladığı başarı, "Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" filmiyle devam etti.

HATİCE ŞENDİL: Polat Alemdar'la evlenmeyi başaran ilk kişi olarak Kurtlar Vadisi Pusu tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Fanatikler hâlâ diziden ayrılışına ağlıyor.