Abone Ol

Kraliçe Elizabeth, Prens Harry ve eşi Meghan Markle ile anlaştı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Kraliyet Ailesi'nin Sussex Dükü Prens Harry ve Düşes Meghan Markle'ın durumunu ele aldıkları Sandringham'daki görüşmenin "çok yapıcı" geçtiğini açıkladı. Çift, İngiltere Kraliyet Ailesi'ndeki görev tanımları netleşene kadar Kanada ve İngiltere'de yaşayacak.

Kraliçe Elizabeth, Prens Harry ve eşi Meghan Markle ile anlaştı

Torunu ve eşinin İngiltere Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerine devam etmesini daha çok tercih edeceklerini belirten Kraliçe 2. Elizabeth, "Fakat bir yandan ailemin değerli bir parçası olarak kalmaya devam ederken diğer yandan daha bağımsız bir hayat istemelerini anlıyor ve buna saygı gösteriyoruz" dedi.

"Bunlar ailemin çözmesi gereken karmaşık konular" diyen Kraliçe 2. Elizabeth, önlerinde yapılması gereken işlerin olduğunu fakat birkaç gün içinde bir sonuca ulaşılmasını talep ettiğini söyledi.

Kraliçe Elizabeth, Prens Harry ve eşi Meghan Markle ile anlaştı - Resim: 1Yasak Elma'nın entrika uzmanı Yıldız'dan Kraliyet krizine flaş yorum: Eda Ece canlı yayında şaşırttı

Prens Harry ve Meghan Markle ise görüşmede yeni hayatları için kamu kaynaklarını kullanmak istemedikleri konusunda net bir mesaj verdi.

Meghan Markle görüşmeye Kanada'dan telefonla katıldı.

bbctürkçe