Abone Ol

Yasak Elma'nın entrika uzmanı Yıldız'dan Kraliyet krizine flaş yorum: Eda Ece canlı yayında şaşırttı

Medyafaresi.com özel haber- Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece ve Zehra'sı Şafak Pekdemir, FOX Ekranlarındaki Benden Söylemesi programına canlı yayında sürpriz yaptılar. Eda Ece'nin Meghan Markle ve Prens Harry konusundaki yorumları dikkat çekti.

Entrika uzmanı Yıldız'dan Kraliyet krizine flaş yorum

Eda Ece Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu, Yasak Elma'daki entrika uzmanlığını bu kez farklı bir kulvarda ekranlara taşıdı.

İngiliz Kraliyet Ailesini sarsan Meghan Markle ve Prens Harry'nin saraydan çıkma kararına en çarpıcı yorumları Eda Ece yaptı.

FOX'un Pazar öğleden sonra yayınlanan Benden Söylemesi programında Merve Yıldırım'a konuk olan Eda Ece ve Şafak Pekdemir canlı yayında sürpriz yaptı.

Programda o sırada İngiltere Kraliyet ailesindeki gelişmelere dair bir haber yayınlanıyordu. Merve Yıldırım, Eda Ece'ye Düşes Meghan ve Prens Harry'nin kararına yorumlarını sordu.

Yasak Elma'nın entrika kraliçesi Yıldız, Eda Ece uzmanlığını bu kez İngiltere Kraliyet ailesine doğru genişletti ve bu konudaki gelişmeleri çok yakından takip ettiğini gösterdi.

Kraliçe'nin özel bir toplantı yapacağını da açıklayan Eda Ece'nin uzman yorumları dikkat çekti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER