Abone Ol

Koronavirüs hastanesinde çekilen görüntüler sosyal medyayı salladı

Türkiye'de koronavirüste yaşanan can kaybı yükselirken, sosyal medyada Türkiye'nin koronavirüs hastanesinden olduğu iddia edilen görüntüler gündem yarattı. Görüntülerde hastaların sosyal mesafe kuralına uymadıkları dikkat çekti.

Dünya koronavirüs salgını ile mücadele etmeye devam ederken Türkiye'de can kaybı 75'e vaka sayısı ise 3 bin 629'a yükseldi. Vaka ve can kayıplarının hangi şehirde olduğu açıklanmazken; Türkiye'nin koronavirüs hastanesinden olduğu öne sürülen görüntüler, sosyal medya gündemine oturdu.

SOSYAL MESAFE KURALINA UYULMUYOR

Koronavirüs hastalarının olduğu öne sürülen videoda, Türkiye'de bir hastanenin acil servisinin görüntüleri dikkat çekti.

Yetkililer tarafından koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında sosyal mesafe kuralına vurgu yapılırken; hastanedeki görüntülerde, bu kurala uyulmadığı ve vakaların aynı koridorda birbirleriyle yakın mesafede durduğu göze çarptı.

SOSYAL MEDYA GÜNDEMİNE OTURDU

Bir vakanın cep telefonu kamerasıyla çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede gündeme otururken; kullanıcılar hastanede alınan önlemlerin yetersizliğini eleştirdi.