Abone Ol

Kitabımdaki Duayı Okuyan Korona Olmaz Demek Din Tüccarlığı Sayılmadı

Cübbeli Hoca Kitabımdaki duayı okuyan korona olmaz" sözleri nedeniyle kendine 'din tüccarı' diyen Sait Çamlıca'ya açtığı hakaret davasını kazandı.

Kitabımdaki Duayı Okuyan Korona Olmaz Demek Din Tüccarlığı Sayılmadı

İsmailağa Cemaatinin ekran yüzü ve kamuoyunda Cübbeli olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, tarikatlara mesafeli duruşuyla bilinen ilahiyatçı yazar Sait Çamlıca'ya hakaret davası açmıştı. Cübbeli, bu davayı kazandığını duyurdu. Sosyal medyadan paylaşım yapan Cübbeli, "Ehli Sünnet dışı fırkadan olan Sait Çamlıca, Cübbeli Ahmet Hoca’ya yaptığı hakâretlerden dolayı cezâ aldı! Darısı diğerlerinin başına!" ifadelerini kullandı.

Dava süreci
Cübbeli Ahmet, bir konuşmasında kendi kitabında yazdığı bir duanın okunması hâlinde "ebediyen koronavirüsün bulaşmayacağını" ileri sürmüştü. Bu konuşmayı paylaşan Sait Çamlıca ise Sağlık Bakanlığı bu kadar tedbiri boşuna alıyor!! Cübbelinin kitabında yazdığı duayı okursanız 'ebediyen korona size bulaşmıyormuş'... Bu din tüccarı sahtekarlara karşı milleti uyarmayanlara yazıklar olsun. Bir de yalanına 'sahih hadis' diye Peygamberimizi ortak ediyor utanmaz" ifadeleriyle tepki göstermişti.