Abone Ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi, eve kim geldi?

Kısmetse Olur dün gece sürprizlerle dolu bir eleme bölümüyle ekrana geldi. Haftanın finali bölümünde bulunmamasına rağmen eleme potasına ilk kalan isim gelinler evinden Aycan, damat adaylarından ise Kemal oldu.

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi, eve kim geldi?

Kısmetse Olur yine sürprizlerle dolu bir eleme gecesiyle izleyici karşısına çıktı. Gelin adaylarından Aycan damat adaylarından ise Kemal eleme potasına sokulan kişiler oldu. Peki, popüler gelin adayı Aycan elendi mi? Kısmetse Olur'da kim elendi? Haftanın birincileri olan Didem ve Tankut'un isimleri yazılamadı. Gecede bulunmamasına rağmen eleme potasına ilk kalan isim gelinler evinden Aycan, damat adaylarından ise Kemal oldu. Çeki alan ismin Didem olmasıyla birlikte Kemal'in yarışmaya veda etmesi bekleniyordu. Ancak program sunucusu Seda Akgül, sürpriz bir açıklama yaptı. Kutudan çıkan "Eleme yok" notu ile yarışmadan elenen isim olmadı.

Haftanın finali ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Kısmetse Olur 13 Şubat fragmanına eve giren yeni isimler dikkat çekerken; Aycan'ın hala görülmemesi farklı iddiaları gündeme getirdi. Damat adayı Gökhan ise Aycan ile ilgili şok bir iddiada bulundu.

Aycan ve Onur, son zamanlarda Aycan'ın annesinin sözleirnden sonra büyük bir tartışma yaşayıp ayrılığın eşiğine gelmişlerdi. Bunun üzerine bir de diskalifiye eşiğine gelen Aycan, Onur'u zor durumda bırakmıştı. Peki Aycan'ın annesinin davranışlarındaki asıl etken neydi? Herkesin kafasını kurcalayan bu soruya evdeki damat adaylarında Gökhan öyle bir iddiayla cevap verdi ki... Onur'a annesinin set koymasını isteyen kişinin Aycan olduğunu ve bu yüzden bu duruma geldiklerini ileri sürdü. Peki bu iddianın gerçeklik payı nedir?