Abone Ol

Kısmetse Olur'da kimler elendi? Yanıt sızdı mı?

Kısmetse Olur'da bu hafta (31 Ocak 2016) gecesi kim elendi? sorusunun yanıtı sosyal medyada sızdırıldı. Instagram'dan sızan bilgilere göre Kısmetse Olur evinden bu hafta kimlerin gideceği belli oldu.

Kısmetse Olur'da kimler elendi? Yanıt sızdı mı?

Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı Kanal D'nin olaylı izdivaç programı Kısmetse Olur eleme gecesi yeni gününde yani 31 Ocak Pazar akşamı saat 22:15'ten itibaren canlı yayın olarak ekrana gelecek.

Hem damatlar hem de gelinler evinden birer kişinin eleneceği yarışma için kimin elendiği konusunda sosyal medyada bazı iddialar sızdırıldı.

Instagram'dan sızan iddialara göre bu akşam ekrana gelecek olan eleme gecesi finalinde Kısmetse Olur gelinler evinden Ayça Beğen damatlar evinden ise Selçuk elenmek üzere ismi çıkan isimler olacak.

Elbette ortaya çıkan isimler sadece sosyal medyada sızdırılan bir iddia. Kısmetse Olur evine kimlerin veda edeceği kesin olarak bu akşam yayınlanacak finalden sonra belli olacak.

KISMETSE OLUR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Kısmetse Olur evinde bu hafta dokunulmazlığı Murat aldı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlığın sahibi Eser'di. Gelinler evinde ise dokunulmazlığın sahibi Mehtap Taşkıran oldu. Mehtap ilk dokunulmazlığını kazandı.

Mehtap ve Murat haftanın birincisi oldu!

Haftanın birincileri Mehtap ve Murat olunca, romantik yemeğe de onlar gidiyor...

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Kısmetse Olur haftanın finalinde, yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim damat adayları arasından Gürkan olmuştu. Gürkan'ın elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı ise Selçuk oldu.

Eleme sistemi nedeniyle gelin adayları arasında ismi en çok yazılan Gözde dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı gelinler evinden Ayça'nın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

Semih ile Ayça Arasında Sürpriz Yakınlaşma

Emre ile ilişkilerini noktalayan Ayça, eve yeni gelen Semih’i çok yakışıklı bulduğunu söyledi. Semih ile ilgilenebilirim diyen Ayça, Semih’ten beklediği ilgiyi görebilecek mi? Bakalım Semih’de Ayça’yı tanımak ve onunla bir aşka yelken açmak isteyecek mi?

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelen “Kısmetse Olur”, haftanın finali ile artık pazar akşamları ekranda olacak.

Kısmetse Olur'un düşman başına gelin adayı: Melis

Kısmetse Olur'da Erdem ve Melis arasında sular durulmuyor!

Kısmetse Olur Murat'tan Mehtap'a büyük jest

Kısmetse Olur'da Melis şoku! Çok fena patladı