Abone Ol

Kısmetse Olur yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kısmetse Olur hayranlarının merakla beklediği yeni sezon tahmini olarak Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Kısmetse Olur yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin reyting rekortmeni yarışması Kısmetse Olur sezon finaliyle ekranlara ara verdi. Yarışmanın birincisi en çok sevilen ve ilişkileri en uzun olan Eser West ve Cansel Çördük çifti oldu. Yarışmanın bitimiyle takipçiler Kısmetse Olur 2. sezon ne zaman başlar, diye merak ediyor. Yarışmanın formatı ne olacak? Aynı kişiler mi katılacak, hangi yarışmacılar Kısmetse Olur'un yeni sezonunda yer alacak merak ediliyor. Birçok tepki de alan yarışma sahip olduğu reytinglerden vazgeçmeyerek 2. sezona da merhaba diyecek.

KISMETSE OLUR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kısmetse Olur hayranlarının merakla beklediği 2. sezon tahmini olarak Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Yaz döneminin hemen bitmesiyle yeni sezon ekranlara merhaba diyecek. İzleyenlerin yeni sezonla ilgili merak ettikleri tek şey Kısmetse Olur'un ne zaman başlayacağı değil. Yarışmada format değişikliği olacak mı? Kısmetse Olur yeni sezon yarışmacıları kim olacak? herkesin merak ettiği konular.

KISMETSE OLUR YENİ SEZONDA HANGİ YARIŞMACILAR  OLACAK?

İlk sezon biterken çiftini bulan yarışmacılar dışında kalan bazı yarışmacıların 2. sezonda yer alacağı konuşuluyordu. Özellikle Mehtap, Erdem gibi uzun süre yarışmada bulunan kişilerin 2. sezonda da devam edeceği yönünde bilgiler vardı. Ancak yarışmanın sıkı takipçileri sosyal medyada bu konudaki huzursuzluklarını dile getirdiler. Bundan dolayı ikinci sezonda yeni yarışmacılar alınmasını bekleniyor. Ancak yine gelen haberlere göre yarışmada aşkı bulamayan  ALİ SERHAT DOĞRU ,TURGAY TEPE ve CANSU DELİKTAŞ'ın adı geçiyor. Ancak kesinlik kazanmayan bu bilgi yarışmanın başlamasıyla ortaya çıkacak.

KISMETSE OLUR DEĞİŞECEK Mİ?

Kısmetse Olur çok sevildiği gibi geleneklerimize ve ahlak anlayışımıza ters düştüğünü düşünen bir kitle de vardı. Özellikle programdaki alt seviyelerdeki kavgalar, kişilerin çok hızlı değişen partnerleri aşkın ve evliliğin basitleştirilmesi gibi eleştiriler almıştı. Yarışmanın uzayıp aylarca yarışmada kalan kişilerin de artık iyice kavgacı olması programı sevenleri bile rahatsız etmişti. Bu yüzden izleyiciler yarışmanın değişi değişmeyeceğini merak ediyor. Şu ana kadar bu konuda gelen bilgi ise oylama şekli üzerine. Yarışmadaki oylama şekli devam edecek gibi duruyor:

Ödül Oylaması: İki farklı evden  yani  gelin ve damat   evlerinden iki aday  belirleniyor ve para ödülü veriliyor. Ayrıca  gelin adayları damat evinden, damat adayları  gelin evinden birer aday seçiyor  eğlence, yemek vs gibi  ödüllere sahip olmasını sağlıyor.

Koruma Oylaması: Kısmetse  Olur evinde  her hafta iki  takımdan  birer aday seçiliyor ve  o iki aday o hafta  elenmiyor, bir koruma  büstü sahip oluyor.

Eleme Oylaması :  Yine  her iki evden iki aday seçiliyor ve  o hafta o iki aday  Kısmetse Olur evine veda ediyor, yerine yeni gelin ve damat adayı geliyor.

KISMETSE OLUR 1. SEZONDA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kısmetse Olur 4 Temmuz 2016'da yayınlanan sezon finali bölümünde; SMS oyları ile sezonun birinci olan gelin ve damat adayının belirlendi.Eser ve Cansel birinci olurken, Batuhan ve Nur ikinci Hazal ve Emre çifti ise üçüncü oldu. Eser ve Cansel çifti yarışmanın birincisi olup büyük ödülü almaya hak kazandı. Fakat şuanda evlenmek istemediklerini, ailelerinin şuanda evlilik istemediklerini düşünerek teklifi devrettiler..

Evlilik teklifi Nur ve Batuhan'a soruldu. Nur ve Batuhan evlenmeyi kabul ettiklerini belirttiler ve büyük ödüllerin sahibi oldular.

Nur ve Batuhan Eylül ayının sonuna kadar evlenecekler.