Abone Ol

Kısmetse Olur Serhan diskalifiye mi oldu?

Kısmetse Olur 10 kasım yayınında Ercan ile tartışan Serhan diskalifiye mi olacak? Delikanlılık kavgasına tutuşan ikili arasında ipler yine gerildi. Peki Serhan bu kez diskalifiye oldu mu?

Kısmetse Olur Serhan diskalifiye mi oldu?

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da Ayça ve Emre sarmaş dolaş!

Kısmetse Olur 10 kasım yayınında Ercan ve Serhan yine birbirine girdi. Defalarca uyarı olan Serhan diskalifiye olacak mı? Ercan ile delikanlılık kavgasına tutuşan Serhan için artık çanlar çalıyor.

KISMETSE OLUR'DA SERHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?


Sen benim üstümde prim yapmaya çalışıyorsun diyen Serhan, Ercan'ın üzerine yürüdü. İkili arasında ipler iyice gerildi ve Serhan diskalifiye şoku ile karşı larşıya kaldı.

Kısmetse Olur programının son bölümünde Ercan ile Serhan arasında gergin anlar yaşandı. Tartışma sonucu Kısmetse Olur evinin en sinirli damat adayı Serhan uyarı aldı. Yarışmanın ilk bölümünden buyana bir çok tartışmaya imza atan Serhan 3. uyarısınıda alarak diskalifiye olmakla karşı karşıya kaldı.

Kısmetse Olur haftanın finali kim elendi, Kısmetse Olur'a 7 Kasım kim veda etti soruları cevabını buldu. Kısmetse Olur eleme gecesinden veda eden isim gelin adaylarından yarışmanın gözdesi olan Daniela Grejdeanu damat adaylarından ise Adnan Kızıltaş oldu. Kısmetse Olur 7 Kasım eleme gecesinde yarışmaya yeni adaylar dahil oldu. Kısmetse Olur'da kızlar evine Sermin, erkekler evine ise Önder'in dahil oldu.