Abone Ol

Kısmetse Olur Aycan Varış hakkında şok karar!

Kısmetse Olur'un 28 Şubat 2017 Salı günü yayınlanan bölümde Seda Akgül, gelin aday Aycan Varış'ın eve dönmeyeceğini açıkladı.

Kısmetse Olur Aycan Varış hakkında şok karar!

Kanal D'nin beğeni ile izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'da Onur'la yaşadığı aşkla gündeme gelen gelin adayı Aycan, son zamanlarda sağlık sorunları yaşayarak programdan bir süreliğine ayrılmıştı. Yaklaşık üç haftadır tedavi gören ve Onur'la ilişkisi kopma noktasına gelen Aycan için bugün karar verildi.

Aycan, bundan sonra Kısmetse Olur evinde olmayacak. Seda Akgül'ün bu durumu açıklığa kavuşturmasının ardından damat adayı Onur 'da önemli açıklamalarda bulundu. Aycan'la yollarını ayırma kararı aldıklarını söyleyen Onur, bunun çok zor bir süreç olduğunu ve bu konuda herkesten anlayış beklediğini ifade etti.

Onur konuyla ilgili şu açıklamayı da sözlerine ekledi:

"Aycan'la bir kaç gündür görüşmüyoruz. Bana gelip gelmeyeceği konusunda bir şey açıklamadı, ben de sizden duyuyorum. Olbilir, kendi kararıdır. Elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Ona, bundan sonraki hayatında iyilikler diliyorum. Benim de ailem artık beni böyle görmek istemiyor. Benim de haksızlığa uğradığım şeyler var. Toparlanmaya ihtiyacım var. Bu dakikadan sonra arkadaşlarımdan da rica ediyorum Aycan konusunu bana açmasınlar. Aycan konusu benim için bitmiştir."