Abone Ol

Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüzükler atıldı!

Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Kiralık Aşk yeni bölümde Ömer'in yüzüğü çıkarmasının ardından herkesin hayranlıkla takip ettiği muhteşem birliktelik sona erdi. Peki, şimdi ne olacak?

Kiralık Aşk 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüzükler atıldı!

Star TV’nin ve ekranların cuma günleri keyifle izlenen dizisi Kiralık Aşk’ın 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kiralık Aşk geçen bölümde sevdiği kadına sinirlenen Ömer çantasını da alıp hem Defne’yi hem de şehri terk etmiş, yalnız kaldığı süre zarfı boyunca da ilişkilerini gözden geçirmişti. Daha sonra tekrar evine dönen Ömer ve Defne yüzleşmiş yakışıklı adam bir süre bu ilişkiye ara vereceğini açıklamıştı. Kiralık Aşk yeni bölümde diziseverler herkesin gıptayla takip ettiği Ömer ve Defne ilişkisinin son durumunu merak ediyor. İkili tamamen koptu mu yoksa son bir ümit daha var mı?

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
DEFNE VE ÖMER CEPHESİNDE İŞLER KIZIŞIYOR!
Ömer dedesiyle karşı karşıya. Şimdi ne olacak? Her şeye rağmen yüzükler takılacak mı? Ömer’in büyük tepkisi ne? Defne deli divane, her yerde Ömer’i arıyor. Peki Ömer nerede?

Sinan’ın hayatı beklenmedik bir itirafla darmadağın oluyor. Şimdi Yasemin’le keskin bir virajın eşiğindeler.
Defne ise Ömer’in hayatıyla ilgili hiç bilmediği gerçeklerle karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınanıyor. Ve beklenen yüzleşme. Defne, Ömer’le yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne’yi affedecek mi?

sözcü