Abone Ol

Kim Milyoner Olmak İster'deki Milyonluk Soruyu 11 Milyon Kişi İzlemiş

Yazar- müzisyen Sina Koloğlu, ekranın en çok izlenen programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster'e dair bilgileri paylaştı.

Kim Milyoner Olmak İster'deki Milyonluk Soruyu 11 Milyon Kişi İzlemiş

Koloğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ekranın tartışmasız en çok izlenen programlarından biri Kim Milyoner Olmak İster. Yarışmacı Batu Alıcı'nın 'Bir milyonluk' soruya gelmesi, dikkatleri tekrar bu yarışmaya çekti. Ben de merak ettim perde arkasını. Programın yapımcısı Mehmet Çam'a sordum. 'Soru güvenliğinin sağlanması için yayından hemen önce çekiyoruz. Bu yayın da reklam araları dahil toplam 135 dk sürdü. Çekim büyük güvenlik önlemleri altında yapılıyor. Stüdyoya girdikten sonra çıkılmıyor. Son bölümü 160 kişi stüdyoda izledi' dedi. KAÇ KİŞİ İZLEDİ? Son bölüm gün birincisi oldu. Peki kaç kişi izledi?  Çam'dan 'Ekran başında izleyenlerin sayısı 11 milyonu geçti' bilgisini aldım." ifadesini kullandı. 

Koloğlu şunları kaydetti:

"BUGÜNE KADAR NE KADAR ÖDÜL DAĞITTI

Mehmet Çam'dan aldığım bilgiye göre şimdiye kadar 999 bölüm yayımlandı. Toplam 5.108 yarışmacı yarıştı. Verilen ödül miktarı 68.638.000 TL oldu.

BİNİNCİ PROGRAMDA ATV'NİN OYUNCULARI YARIŞACAK

18 Aralık'ta yarışma, 1000'nci bölümü ile ekrana gelecek. Bu özel bölümde kanalın dizi oyuncuları yarışacak. Yarışacak isimler; Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Yaran, Jessica May, Hasan Deniz Yaran, Fayza Sevil Güngör, Yusuf Çim.  Çocuk Esirgeme Kurumu (Şimdiki adıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü)'ne bağış yaptıkları bir bölüm olacak. Bir dip not bugüne kadar yapılan 'özel bölümlerde toplanan bağış toplam 1.655.000 TL olmuş."