Abone Ol

Kim Kardashian'dan Kanye West'e Güvenlik Engeli: Tehditler Arttı

Ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian, eski eşi Kanye West'in dengesiz hareketleri ve artan tehditleri sonrasında güvenlik ekibini yenileme kararı aldı.

Kim Kardashian'dan Kanye West'e Güvenlik Engeli: Tehditler Arttı

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olduğu Kanye West arasında sular durulmuyor. Televizyon yıldızının komedyen Pete Davidson ile yeni bir ilişkiye başlaması sonrası dengesiz hareketler sergileyen ve tehditkar açıklamalarda bulunan West'in yeni hamlesi bardağı taşıran son damla oldu.

"ÇOCUKLARIMLA ARAMA HİÇBİR GÜVENLİK GİREMEZ"

44 yaşındaki rapçi, Hollywood Unlocked'a yaptığı açıklamada; Kardashian'ın güvenlik ekibinin kızı North West'i görmesini engellediğini iddia etti.

West "Hiçbir şey beni çocuklarımdan alıkoyamaz. Benimle çocuklarım arasına hiçbir güvenlik giremeyecek" dedi.

Bunun üzerine Kardashian cephesinden West'in iddialarının gerçek olmadığına dair bir açıklama geldi. Televizyon yıldızına yakın bir kaynak "Kanye West'in o gün çocukları görmesi, alması ya da bırakması engellenmedi. Sadece eve girmesine izin verilmedi" dedi.

YENİ KORUMALAR TUTTU

Aynı kaynak, Kardashian'ın mahremiyet hakkına sahip olduğunu ve ayrıldığı eşiyle arasında sağlıklı sınırlar koymaya çalıştığını söyledi ve "Artık onun izni olmadan evinin içine giremez" şeklinde konuştu.