Abone Ol

Kibariye'nin Stilistinden Flaş İddia: Bana 24 Bin TL Borcu Var

Kibariye'nin stilisti İsmail Günüç, ünlü şarkıcı ve eşi Ali Küçükbalçık'ın kendisine 24 bin lira borcu olduğunu açıkladı.

Kibariye'nin Stilistinden Flaş İddia: Bana 24 Bin TL Borcu Var

Stilist İsmail Günüç, şarkıcı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık'ın kendisine 24 bin lira borçları olduğunu iddia etti.

İddiaya göre, kuaföre ‘kaynak saç’ borcu olan 4 bin 200 lirayı ödemeyen Kibariye, parayı getireceklerini iddia ederek stilistleri İsmail Günüç’ü kuaför dükkanında rehin bıraktı. İşletme sahipleriyse Günüç'ün kimliğini bırakmasının yeterli olacağını söyledi.

Günler geçmesine rağmen Kibariye tarafından kuaföre herhangi bir ödeme yapılmayınca Günüç’a ait kimlik cüzdanı kuaförde kaldı. Stilist Günüç, Kibariye'nin eşi Küçükbalçık ile iletişime geçerek kimliğini alması gerektiğini ve bu nedenle kuaföre olan borçlarını ödemelerini söyleyince Ali Küçükbalçık tarafından önce ‘çete üyesi’ olmakla suçlandı sonra telefonları engellendi.

"Beni ‘çete üyesi’ olarak suçladı"

Yaşanan olay sonrası Kibariye'den alması gereken 24 bin liralık ödemeyi de alamayan stilist İsmail Günüç, yaşananlara isyan etti. Çok sayıda sahne elbisesi diktiği, yeri geldiğinde ise kendi cebinden harcama yaparak kostüm, ayakkabı ve takı aldığı Kibariye’nin kendisine olan 24 bin liralık ödemeyi yapmasını istedi.

İsmail Günüç, “Kibariye Hanım ve eşi Ali Bey, kaynak saç parasını ödemediği için işletme sahiplerine kimliğimi bırakmak zorunda kaldım. Kimliğimi alabilmek için Ali Küçükbalçık’a kuaföre ödeme yapması için yazdım. Karşılığında ise kendisi beni çetecilikle suçladı. Sonrasında zaten benim numaramı engelledi. Çılgına döndüm. 24 bin lira alacağım var. Toplam 12 tane kostüm verdim. Ayrıca 4 çift ayakkabı alındı. Bunları cebimden ödedim. Takılarına kadar her şeyi ben hazırlayıp yolladım. Bu konuyu gündeme getirmeyecektim ama beni ‘çete üyesi’ olarak suçlaması çıldırttı. Ali Bey alışmış haram yemeye ama biz öyle değiliz. 3 tane çocuk büyütüyorum. Bana bu kelimeleri kullanamaz. Alın teriyle para kazanıyorum. Bana olan borçlarını ödemelerini istiyorum. Hakkımı aramaya devam edeceğim” diye konuştu.