Abone Ol

O mailleri RTÜK'e Kedicikler atmış

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK), 5 Ocak 2015 tarihli vatandaş bildirimleri raporuna göre kurum çağrı hattı, web sayfası ve RTÜK mobil aracılığı toplam 622 bildirim yapıldı.

O mailleri RTÜK'e Kedicikler atmış

Rapora göre, 'en beğenilen program' Adnan Oktar’ın sahibi olduğu A9 televizyonunda kamuoyunda 'Kedicikler' olarak bilinen kadınlarla gerçekleştirilen 'Adnan Oktar ile Sohbetler' adlı program en beğenilen yayın seçildi. Böylece dekolte giysileri ve hareketleriyle dikkat çeken 'Kedicikler', beğeni rekoru kırmış oldu. Rapora göre 622 başvurudan 317’si beğeni düşüncesini dile getirirken, bunların 275’ini 'Kedicikler'in bulunduğu program aldı.

'Kedicikler' için sadece 5 kişi 'Genel ahlaka aykırı' yönünde başvuru yaptı. Raporda, 'Big Brother'la birlikte, 'Kısmetse olur, Zuhal Topal'la, Esra Erol’la' adlı evlilik programları hakkındaki 'genel ahlak, manevi değerler ve ailenin korunması ilkesine aykırılık' şikâyetlerinin yapılması dikkat çekti.

ORGANİZE OLMUŞLAR

A9 kanalına ait 20 Kasım 2015 ila 7 Ocak 2016 tarihleri arasındaki vatandaşların 'beğeni' bildirimlerini geriye dönük incelemeye alan RTÜK’ün Kamuoyu, Yayın araştırmaları ve Ölçme Dairesi Başkanlığı hazırladığı raporda şok gerçeğe yer verdi. Raporda, 'Kedicikler' için yapılan beğeni başvuruları için 'aynı IP numaralarından farklı isimlerle başvuru yapıldığı' ifadesi yer aldı.

KEDİCİKLER FOTOGALERİ

Tülay Kumaşçı soyunma yasağını deldi

Tülay Kumaşçı üstsüz poz verdi!

Kedicik Tülay Kumaşçı sınırları zorluyor!

Kedicik Gülşah kendini aştı!

Kedicik Tülay Kumaşçı kimdir?

Kedicikten temel içgüdü pozu!

Tülay Kumaşçı dans ederek soyundu!

Tülay Kumaşçı FOTOGALERİ