Abone Ol

Kanser hastası Neslican Tay çirkin yorumlar üzerine hesabını kapattı

Hayatının baharında art arda üç kez kanser hastalığına yakalanan Neslican Tay’ın sosyal medyada saçlarını kazıttığı fotoğrafa küfür ve hakaretlerle yorum yapan şahıs tepkiler üzerine hesabını kapattı.

Kanser hastası Neslican Tay'a çirkin yorumlar

İstanbul’da yaşayan, üç kez kanser hastalığına yakalanan 20 yaşındaki Neslican Tay, saçlarını kazıttığı bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Paylaşımın altına binlerce olumlu yorum yazılırken, @kadirtrker adlı twitter kullanıcısının, genç kadına hakaret ve küfür içerikli yorum yazdı.

İstanbul’da yaşayan Neslican Tay, iki kez kansere yakalandıktan sonra bacağını kaybetti.

Tedavi sürecindeki mücadelesiyle ve hastalığa direnişiyle dikkat çeken 20 yaşındaki genç kadın, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından üçüncü defa kansere yakalandığını takipçilerine duyurdu.

Kendine ‘Demir Kadın’ diyen Tay, sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla hastalığa karşı sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi. Genç kadın önceki gün de saçlarını kazıttığı bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşıp altına, “Hapishaneden yeni kaçmışım gibi... Nasıl olmuş?” diye not düşdü.

Binlerce kişi tarafından beğenilen, fotoğrafa binlerce kişi tarafından da yorum yapıldı. Yapılan onca yorum arasında tek olumsuz ve hareket içerikli yorumu ise @kadirtrker adlı twitter kullanıcına aitti.

Kadir adlı kişinin yazdığı hakaret içerikli tweet kısa süre binlerce kişinin tepkisine neden oldu. Tepkilerden kısa bir süre sonra ise @kadirtrker adlı kullanıcı tweeti sildi ve Twitter hesabını da kapattı.

Binlerce kişinin tepkisi üzerine @kadirtrker adlı kullanıcı hesabını kapattı.

(Milliyet)