Abone Ol

Kaderimin Oyunu 4. Bölümüyle Herkesi Ağlatacak!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve geniş kitleleri etkileyen Kaderimin Oyunu dizisinin 4. bölümünden fragman yayınlandı.

Kaderimin Oyunu 4. Bölümüyle Herkesi Ağlatacak!

Star TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi olan Kaderimin Oyunu, etkili hikayesi ve başrol oyuncularının da yüksek performansı ile iyi reytingler almayı başardı. Her geçen hafta daha da çok kişinin dikkatini çeken dizide; Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ı başrolde görüyoruz. Dizinin ilk bölümünde yaşanan heyecanın ardından 4. bölümde neler olacağı da çok merak ediliyor.

24 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan dördüncü yeni bölümden ilk detaylar ortaya çıktı. İşte yeni bölümde yaşanacaklar: Asiye’nin sakladığı kanlı bıçaktan kurtulma çabasıyla başlayan felaket zinciri, Cemal’in gerçeği öğrenme isteğini tetikler.

Genç adamın konakta kalmaya devam etmesi, Nergis’i yeniden aile olabileceklerine dair ümitlendirirken, Asiye’yi de çocuklarının babasıyla yüzleşmeye mecbur bırakır. Fakat Asiye’nin bu hamlesi Cemal’in bastıramadığı duygularını ortaya çıkaracaktır.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor. ‘Kaderimin Oyunu’, iki çocuğuyla genç yaşta hayata tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatını ekrana getirecek…