Abone Ol

Kaçak'ın yeni oyuncuları belli oldu

Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden biri olan Kaçak'tan yeni oyuncular belli oldu.

Kaçak'ın yeni oyuncuları belli oldu

TMC Film'in imza atacağı dizinin senaryosunu daha önce "Yabancı Damat", "Canım Ailem" ve "Aramızda Kalsın" gibi büyük ses getiren projeleri yazan Selin Tunç kaleme alıyor. Uğur Yücel'in hem yönetip hem de başrolünü oynayacağı "Kaçak"ın diğer başrol oyuncuları da tek tek belli oluyor. Dizide usta oyuncu Yücel'e Şükrü Özyıldız ile Melisa Şenolsun eşlik edecek.

Medyatava'nın haberine göre bu sezon en çok teklif alan oyuncular arasında yer alan Şükrü Özyıldız, son olarak "Çoban Yıldızı" dizisinde rol almıştı. Melisa Şenolsun ise geçen yaz Nihat Durak'ın çektiği "Babam" filminde Çetin Tekindor ve Berker Güven'le başrolü paylaşmıştı. İki genç yıldızın 39 bölüm olarak tasarlanan yeni dizileri "Kaçak"la ilgili Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner, geçen haftalarda Oya Doğan'a verdiği röportajda şu bilgileri vermişti: "Ağırlıklı konunun bir baba kız hikayesi olmasıyla birlikte, dizide farklı tatlar da olacak.

Babasıyla yerleşik hayatta bir adam ve annesinin izini süren bir kadının Antakya’da yollarının kesişmesi anlatılıyor. Biraz aile ilişkileri, biraz Suriye üzerinden yasa ışı işlerin yer alacağı diziyi izlemek büyük keyif verecek."