Abone Ol

Kaan Tangöze'ye hayranlarından şarkı tepkisi

Kaan Tangöze, Beyoğlu Jolly Joker’de sahne aldı. Basın mensuplarını mekana aldırmayan Kaan Tangöze’nin bazı hayranları ” Bu nasıl konser, adam bildiğin siyasi parçalar okuyor” diyerek müzisyene tepki gösterdi.

Kaan Tangöze'ye hayranlarından şarkı tepkisi

Konser bitiminde yoğun güvenlik önlemi ile mekan kapısında görülen Tangöze, görüntü vermemek için kafasını kapüşonu ile örterken, etrafını çevreleyen güvenlik görevlilerine ise ” Lütfen siz güvenlikseniz beni çektirmeyin ” gibi söylemlerde bulundu. Her zamanki tavırları ile konuşmayan Kaan Tangöze, bir taksiye binerek oradan ayrılırken görüntülenmekten kurtulamadı.

ANLAŞMALI BOŞANACAKLAR
Seçkin Piriler, kendisini Kıvılcım Ural’la aldatan eşi Kaan Tangöze’den boşanıyor. İlişkisini kurtarmak için elinden geleni yapan, ancak aldatılmayı kabullenemeyen Piriler, çocuğunun babasıyla yollarını ayırmaya karar verdi. Çiftin, mal paylaşımı yaptıktan sonra mahkemeye başvuracakları öğrenildi. Babasının ölümünden bir ay sonra ihanetle sarsılan eski mankenin, psikolojik tedavi gördüğü ve yaşadığı zor günler nedeniyle 47 kiloya düştüğü konuşuluyor.
SOZCU / Emre ÇEVİK