Abone Ol

Kaan Tangöze arka kapıdan kaçtı

Müzisyen Kıvılcım Ural’la birlikteliği ortaya çıkan evli ve iki çocuklu rock’çı Kaan Tangöze, önceki gün Kadıköy’de bir mekânda sahne aldı.

Kaan Tangöze arka kapıdan kaçtı

Ünlü şarkıcı, sahneden iner inmez mekânın arka kapısından çıkarak taksiye binip hızla uzaklaştı. Muhabirlerin ihanetle ilgili sorularını cevapsız bırakan Tangöze, “Sizden kurtuluş yok mu?” diye tepki gösterdi.

Yılın ihanetine ünlüler ne dedi?

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural 6 ay önce el ele

Kıvılcım Ural kimdir?

Kaan Tangöze,
DUMAN grubunun solisti ve gitaristidir..
5 Eylül 1973'te doğdu.
Tam ismi Rıza Kaan Tangöze dir. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirdi. ABD'de University Of Seattle 'da ekonomi üzerine yüksek lisans yaptı. Eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. La,la,la,la isimli bir parçası Amerika 'da yayınlanan iki toplama albümde yer almıştır. Duman kurulmadan önce Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli cover yapan bir grupları vardı. Grupta elektro gitar çalıyor, vokalistlik yapıyordu.
Kayak, tenis ve futbolla ilgileniyor.
Sahnede kendinden geçen, Kurt Cobain 'e benzetilen, Seattle çıkışlı, Led Zeppelin, Orhan Gencebay dinleyen, karizmatik, sempatik bir şahsiyettir. Ocak 2006'da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Trana'yla beraber, Karanlıkta ve Tam Olsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı...
Kaan çok çay sever.Yemeklerden en çok gözleme,kuru fasülye ve mantıyı sever.Fenerbahçelidir.Futbolu çok sever.Kaan en son Chuck Palahniuk'un "Gösteri Peygamberi" adlı kitabını okudu.Bilgisayar ve cep telefonu kullanıyor.Telefonu bilmediği numaralara açmıyor. Kaan müziğe 8 yaşında piyanoyla başlamıştır.Seattle a gidip orada bir süre müzik eğitimi görmüştür.Kaan tangöze nin annesi adı Fatma Gülay Tangöze dir.İlk okul no su 209. Başak burcudur.İdeal içeceği portakallı votkadır.sigarası marlboro, gitarı ibanez strat american, fender stratocaster diyenlerde var .
Kaan vodka binboa içer.Kaan Tangözenin eski sevgilisi Ahu Paşakay kendini asarak intihar etmiştir. Eski köprünün altında klibinde de oynamıştır.Bal, Oje ve Yanıbasımdan sarkılarını Ahu Paşakay' a yazmıstır.Bal şarkısını kaan ahunun ölümünden sonra hiç bir konserde söylememiştir, bir konserde seyircinin bal die tempo tutarak bağırması sırasında Kaan Tangöze havayı işaret ederek arkasına dönmüştür, yürek burkmuştur bu olay..

24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu manken Seçkin Piriler ile evlenmiştir. Kaan Tangöze'nin evlendiği eşi Seçkin Piriler'den Hakan adında bir oğlu vardır.