Abone Ol

Yılın ihanetine ünlüler ne dedi?

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural aşkını ünlüler yorumladı. Kıvılcım Ural, Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler'in aşk üçgenine kim ne dedi?

Yılın ihanetine ünlüler ne dedi?

Habertürk'ten Neziha Kartal'ın haberine şöyle...

Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze’nin öpüşürken ve el ele gezerken görüntülendiği Kıvılcım Ural, yaptığı açıklamada ilişkilerinin oldukça eskiye dayandığını söyledi. Tangöze’nin Seçkin Piriler ile evlenmeden önce de birlikte olduklarını dile getiren Ural, “Bu ilişkiyi 6 aylık bir maceraymış gibi göstermeye çalışıyorlar ama değil. Onlar 2010’da evlendi, biz evlenmelerinden bir yıl önce beraber olmaya başlamıştık. Yani bizimki uzun zamandır devam eden bir hikâye. Karşı taraf da bu aşkın yıllardır sürdüğünü biliyor ama ortaya çıkınca bir anda atağa geçti işte” dedi. Ünlü isimlere ‘Siz onların yerinde olsaydınız ne yapardınız?’ diye sorduk?

Olay kadın Kıvılcım Ural Facebook'tan isyan etti!

"TEKMAYİ BASARIM"

TUBA ÖZAY: Seçkin’in yerinde olsam anında tekmeyi basardım. Üzerine de onu nafakayla süründürürdüm. Çocuklar için evliliğin ille de devam etmesi gerekmez. Çocuklar mutsuz bir ailede büyüyeceklerine ayrılığa alışsınlar daha iyi. Mutlu olmayan bir insan çocuklarını nasıl mutlu edecek? Zaten bir Seçkin’e bakıyorum bir de Kaan’a. Seçkin ne bulmuş onda hiç anlayamadım.

SİNEM ÖZTÜRK: Başıma böyle bir şey gelse direkt kaçarım. Uzun yıllardır devam eden bir ilişkisi varsa evlilik zaten bitmiştir. ‘Yapan bir daha yapar’ der ve alır başımı giderim. Dostça ayrılırım.

ECE ERKEN: Beni bilen bilir. Mutlu olmadığım yerde durmam. Başıma böyle bir şeyin gelmesine gerek yok, mutluluğumu bozacak en ufak bir olayda evliliğimi bitiririm.

Seçkin Piriler evliliği kurtarmaya çalışıyor

"AŞK UĞRUNA EVLİLİK YIKILMAZ"

NURİ ALÇO: Çocuk varsa evlilik devam eder. Böyle evliliklere karşıyım. Evlenmeden, çocuğun olmadan ne istiyorsan yaşa ama o çocukların ahını alma. Bir aşk uğruna yuva yıkılmaz. Ortada iki tane çocuk var. Madem böyle yapacaktın neden evleniyorsun? Bunca yıldır işte bu yüzden evlenmiyorum.

ÖZLEM YILDIZ: Bu konu her kadının kendini onun yerine koyup yorum yapabileceği, demeç verebileceği bir konu değil. Seçkin de bir anne ve annelik ağır bir sorumluluk. Kendi hayatım hakkında da yorum yapılmasından hoşlanmadığım için yorum yapmayacağım. Bu Seçkin’in verebileceği bir karar. Allah kimsenin başına vermesin.

ECE SEÇKİN: Seçkin Piriler gibi ben de boşanmazdım. Sonuçta yıllardır süren bir evlilikten söz ediyoruz. Bir kadın için emeğimi çöpe atmam. Başka biriyle ilişkisi olan bir adamla zaten evlenmezdim. Ancak sonradan olmuş bir ilişki için evliliğimi yıkmam.

HACI ALİ KONUK: Kimi seviyorsa onun yanında olmalı. Buradaki asıl mesele çocuklar. Erkek adam sevdiğinin yanında durur. Ben olsam çocuklarımı seçerdim. Babasız bir çocuk olarak büyümek çok zor. Kendini feda edip çocuklarını kurtarmalı.