Abone Ol

İzmir'de kızının gözü önünde, kocasıyla ilişki yaşayan komşusunu öldürdü!

İZMİR’de 31 yaşındaki Anıl T., kocasıyla ilişki yaşamakla suçladığı komşusu 33 yaşındaki Memnune C.’yi, ziyarete gittiği ablasının evinde kızı 15 yaşındaki A.C.’nin gözleri önünde boğazını keserek öldürdü.

Kızının gözü önünde, boğazını keserek komşusunu öldürdü!

Annesini kanlar içerisinde görün A.C., çığlık atarak yardım isterken, olay yerinden kaçan katil zanlısı Anıl T. ise kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Evli ve 3 çocuk annesi Memnune C.,lise öğrencisi kızı A.C.’yi de yanına alıp ablası Nuray T.’yi ziyarete geldi.

İddiaya göre 3 çocuk annesi Memnune C. ile telefonla konuşan Anıl T. kısa süre sonra aynı adrese geldi. 8’inci katta oturan Nuray T.’nin oturduğu daireye çıkan Anıl T., kapı önünde eşi ile ilişki yaşamakla suçladığı Memnune C. ile tartışmaya başladı. Ardından Anıl T., yanındaki bıçakla, kızının gözü önünde Memnune C.’yi boğazını keserek ağır yaraladı. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, katil zanlısı Anıl T. koşarak apartmandan çıktı. Olaya tanık olan A.C.’nin çığlıklarını duyanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Apartmandan koşarak çıkan genç kız, gözyaşları içinde çevredekilere, komşuları Anıl T.’nin annesini bıçakladığını söyledi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Daireye gelen sağlık görevlileri, boğazının büyük bölümü kesilen Memnune C.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan katil zanlısı Anıl T. ise olay yeri yakınlarında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Memnune C.’nin cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

KOCASIYLA İLİŞKİSİ OLDUĞU İDDİASI

Ev kadını olduğu öğrenilen Memnune C.’nin kocasının, yaklaşık 4 ay önce Anıl T.’nin eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla boşanma kararı aldığı öğrenildi. Bu tarihten itibaren Memnune C.’nin lise öğrencisi kızıyla yakınlarının evinde kalmaya başladığı belirtildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Tufan HAMARAT / İZMİR, (DHA)