Abone Ol

İtalya'da Can Yaman şoku: Dublaj krizi çıktı

Medyafaresi.com özel haber- İtalya'da büyük hayran kitlesi olan Can Yaman'a kötü haber. Yazın İtalyan kanalında gösterilmesi beklenen Erkenci Kuş dizisi yerine Sevgili Geçmiş adlı başka bir Türk dizisi gösterilecek.

İtalya'da Can Yaman şoku: Dublaj krizi çıktı

Nilüfer Şensöz / Roma / Medyafaresi.com İtalya Temsilcisi

Geçen yaz Canale 5'in, Can Yaman ve Özge Gürel'in başrolleri paylaştığı Dolunay dizisinin başarısı ardından İtalya'da bu yaz Erkenci Kuş'un gösterilmesi bekleniyordu.

Ancak koronavirüs salgını nedeniyle her sektörde olduğu gibi dizi sektöründe de aksaklıklar oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle Erkenci Kuş'un dublajı yapılamadı. Erkenci Kuş yerine bambaşka bir Türk dizisi bu yaz İtalyan izleyicilerle buluşacak.

Can Yaman'ın olmadığı dizide birbirinden habersiz 3 kız kardeşin yıllar sonra biraraya gelmesiyle birlikte başlarından geçen maceralar anlatılıyor. İki ay boyunca yaz döneminde gösterilecek dizide Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen ve Burak Yamantürk'ün yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Aydın Bulut  yaptı. Sevgili  Geçmiş adlı Türk dizisinin de İtalyan izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmesi bekleniyor.

Nilüfer Şensöz'ün yazıları için tıklayın