Abone Ol

İşte sosyetik aileyi dağıtan Bulgar kız!!! Cerrahoğlu'nun sevgilisi de evli çıktı!

Ünlü armatör Eşref Cerrahoğlu ile 35 yıllık eşi Fulya Cerrahoğlu'nun boşanmasına sebep olarak gösterilen Bulgar sevgili olduğu iddia edilen Bahdegül Abdullah'ın fotoğrafları ortaya çıktı.

İşte sosyetik aileyi dağıtan Bulgar kız!!! Cerrahoğlu'nun sevgilisi de...

Bahdegül Abdullah'ın evli olduğu ve eşi Ali Abdullah'ın ise Bulgaristan'da yaşadığı öğrenildi.

Cerrahgil Şirketler Grubu'nun patronu, ünlü armatör Eşref Cerrahoğlu ile 35 yıllık eşi Fulya Cerrahoğlu'nun boşanmanın eşiğine gelmesi, son günlerde sosyetenin dilinde. Eşref Cerrahoğlu "Elektriğim bitti artık evli bir adam olmak istemiyorum" diyerek evden ayrıldı ve swissotel'e yerleşti. Ünlü işadamı, bu kararını da ilk olarak 15 gün önce bir araya geldiği armatör arkadaşlarıyla paylaştı.

Eşref Cerrahoğlu'nun evin Bulgar hizmetçisiyle aşk yaşadığı gazetelerde yer almıştı. İşte o Bulgar sevgili olduğu iddia edilen Bahdegül Abdullah'ın fotoğrafları ilk kez ortaya çıktı. Geçtiğimiz ağustos ayında Eşref-Fulya Cerrahoğlu çiftinin Bodrum Gündoğan'daki muhteşem evlerinde verdikleri, sosyetenin birçok tanınmış isminin de katıldığı partide Bahdegül Abdullah, evin diğer Bulgar çalışanları Efi İsmail ve Şengül Abdullah'la birlikte objektiflere poz vermişti. O davete Eşref-Fulya Cerrahoğlu'yla birlikte çiftin kızları; Serra, Esra ve Arzu da katılmıştı.

6 YIL ÖNCE GELDİLER

Edinilen bilgiye göre Eşref-Fulya Cerrahoğlu'nun evinde Bulgaristan'dan gelen 12 kişi çalışıyordu. Yine iddiaya göre Eşref Cerrahoğlu ile Bulgaristan'ın Bradvari köyünden gelen ve evin hanımı Fulya Cerrahoğlu'nun adı uzun olduğu için Güler diye çağırdığı Bahdegül Abdullah, iki yıldır gizli bir ilişki yaşıyor. Ancak evin kızı Serra Cerrahoğlu, yaklaşık bir buçuk ay önce ilişkiyi öğrenince herşey ortaya çıktı. Bunun üzerine Fulya Cerrahoğlu, Bahdegül Abdullah'la birlikte evin diğer Bulgar çalışanlarının işine son verdi. Eşref Cerrahoğlu ile Bahdegül Abdullah, şimdi swisotel'de kalıyor.

FULYA HANIM HASTANEDE

Haberlerin gazetelerde çıktığı gün Fulya Cerrahoğlu'nun apartopar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Tansiyon problemi yaşayan Fulya Hnım'ın yanında kızları var.

Serra Cerrahoğlu, Esra Yakupoğlu, Eşref, Arzu, Fulya Cerrahoğlu, geçtiğimiz ağustos ayında verilen partide objektiflere mutluluk pozları vermişti. (soldaki)

Aynı partide Bahdegül Abdullah' da vardı. (sağdaki fotoğraf)