Abone Ol

FETÖ Bank Asya’nın yerine yeni banka kurdu

Firari FETÖ’cüler İngiltere’de “Heyman” adında banka kurdu. Bankada görevli olan isimlere ve ayrıntılara ulaşıldı.

FETÖ Bank Asya’nın yerine yeni banka kurdu

Firari FETÖ’cüler İngiltere’de “Heyman” adında banka kurdu. Bankada görevli olan isimlere ve ayrıntılara Odatv ulaştı.

Odatv’nin edindiği bilgilere göre; FETÖ’cülerin yönetiminde olduğu “Heyman” adlı banka FETÖ davalarının firari sanığı, Koza İpek Grubu'nun sahibi, eski medya patronu Akın İpek destekli…Bankanın internet sitesinde yer alan isimler ise dikkat çekiyor.

ADİL ÖKSÜZ’ÜN AKRABASI SELMAN TÜRK

İlk sırada, Goldman Sachs Yatırım Bankası Türkiye Masası’ndan Selman Türk…

Selman Türk, 15 Temmuz’un kritik ismi Adil Öksüz’ün akrabası.

Adil Öksüz'ün kardeşi Azize Türk üzerinden akrabalık bağı var. Azize Türk’ün eşi Cemal Türk'ün ağabeyi Süleyman Türk'ün oğlu.

Konya Selçuk Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Süleyman Türk'ün örgütün Konya doktorlar imamı olduğu belirtilirken, Süleyman Türk'ün eşi Hacere Türk ile birlikte 16 Temmuz günü yurtdışına çıkış yaptıkları ve oğulları Selman Türk'ün yanına İngiltere'ye gittikleri gündeme gelmişti.

2013’te evlenen Selman Türk’ün nikah şahidi olan Bülent Arınç, Türk için şunları söylemişti:

“Ben Selman'ı ve ailesini biraz daha iyi tanıyorum çünkü Manisalıyım. Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nden Akçapınar Köyü'nden Hacı Mustafa Türk'ün evladı, Profesör Süleyman Türk ile eşi ve onların değerli evlatları Selman çok güzel yetişti. Çok başarılı oldu. Biz de onunla iftihar ediyoruz.”

FETÖ KURUMU YÖNETİCİSİ MEHMET ÇABUK

FETÖ’nün İngiltere’deki önemli adamlarından Mehmet Çabuk. Örgüte ait pek çok vakıf ve derneğin kurucuları arasında yer alan isimlerden. FETÖ’ye bağlı 2006'da kurulan Fellowship Educational Society'nin yöneticilerinden.

FETÖ KURUMU YÖNETİCİSİ HUZEYFE BORAZAN

FETÖ’nün İngiltere’deki önemli adamlarından Huzeyfe Borazan. Örgüte ait pek çok vakıf ve derneğin kurucuları arasında yer alan isimlerden. Mehmet Çabuk ile birlikte FETÖ’ye bağlı 2006'da kurulan Fellowship Educational Society'nin yöneticilerinden.

DİĞER YÖNETİCİLER

Heyman” adlı FETÖ bankasının yönetiminde ayrıca Barry Donegan ve Heather Butler yer alıyor. Bankanın internet sitesinde “İngiltere'de bir banka olmak için başvuru sürecindeyiz” notu yer alıyor. Bankanın sloganı ise şöyle: “İyi insanlar için iyi bir banka kuruyoruz.”

ODATV