Abone Ol

İşte dünyanın en zengin köpeği!!! Oteller Kraliçesi tüm servetini neden köpeğine bıraktı?

MEDYAFARESİ ÖZEL- Oteller kralicesi Helmsley, köpeğine 12 milyon dolar miras bırakırken, iki torununa, "Onlar nedenini biliyorlar" notuyla zırnık koklatmadı.

İşte dünyanın en zengin köpeği!!! Oteller Kraliçesi tüm servetini neden...

Bundan bir süre önce kalp yetmezliği sonucu 87 yaşında ölen Amerika'nın oteller kraliçesi milyarder Leona Helmsley'in vasiyeti açıklandı.

Yaşarken oldukça zalim ve gaddar olduğundan söz edilen Helmsley, öldükten sonra da ne kadar zalim olduğunu gösterdi. Helmsley, açıklanan vasiyetiyle köpeği Trouble 12 milyon dolar bırakırken, Craig Panzirer ve Meegan Panzirer isimli iki torununa, "Onlar nedenini biliyorlar" notuyla zırnık koklatmadı.

Image:Ny-post-leona.jpg

Helmsley'in Walter Panzirer ve David Panzirer isimli torunlarına ise 10'ar milyon dolar, kardeşi Alvin Rosentahal'a 15 milyon, mezar yapım ve tamir masraflarına 3 milyon ve şoförüne 100 bin dolar bıraktığı belirtildi. Ancak Helmsley, köpeğine yüksek miktarda vasiyet bırakan ilk kişi değil. Bugüne kadar hayvanlarına da mirasından pay ayıran bazı ünlüler ise şunlar:

Tütün milyarderi Doris Duke, köpekleri Minnie ve Foxie'nin bakımı için 100 bin dolar. Aktrist Natalie Schaefer, "Gilligan's İsland" filminde oynayan Mrs. Howell isimli fino köpeğine evini. Aktrist ve hayvan gönüllüsü Betty White, bakımını üstlendiği hayvanlar için 5 milyon dolar.

Hasan Tahsin-ABD