Abone Ol

İşte Benim Stilim'de yarışmacıları şaşırtan final açıklaması

İşte Benim Stilim Ünlüler sezonunda şok bir kararla haftaya final yapacağını duyurduğu eleme gecesinde 2 isim elendi. İşte Benim Stilim'de kimler elendi?

İşte Benim Stilim'de yarışmacıları şaşırtan final açıklaması

İşte Benim Stilim 2016 29 Ocak 2016 Cuma akşamı yayınlanan 24. bölümünde gala gecesinin konsepti kostüm partisi oldu.

Öykü Serter 5 Şubat 2016 Cuma gecesi final gecesi yapılacağını ve hafta içi her gün en kötü kombini yapan yarışmacının eleneceğini ve cuma günü sabah ki yayında finalistlerinde belli olacağını açıkladı. Yarışmacılar aldıklar haber karşısında şok oldular.

İşte Benim Stilim 29 Ocak 2016 eleme gecesi kim elendi sorusunun yanıtını gecenin ilerleyen saatlerinde belli oldu. İşte Benim Stilim’de bu hafta elenmek üzere jürinin önüne gelen Hatice, Elif ve Sevil’den ikisi yarışmaya veda etti. İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler, Cuma akşamı eleme gecesinde haftanın konuğu; Faik Öztürk olurken gecenin konsepti de “Kostüm Partisi” idi.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER’DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmasında 29 Ocak 2016 Cuma günü ekrana gelen eleme gecesi bölümünde iki yarışmacı elendi. İşte Benim Stilim eleme potasına kalan Sevil Uyar, Elif Ece Uzun ve Hatice; kostüm partisi konseptinde performanlarını sergiledikten sonra, önce arkadaşlarından kostümleri ve performansları hakkında yorumlar aldılar daha sonra jüri karşısına geçtiler.

İşte Benim Stilim jürisi bu üç yarışmacıdan elenmesi için ilk olarak Elif Ece Uzun’un ismini verdi ve eleme gecesinde yarışmaya veda eden ilk isim oldu. İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler eleme gecesinin sonunda kalan iki yarışmacı arasından jüri, bu sefer Hatice’nin ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ikinci isim Hatice oldu.

10 BİN LİRANIN SAHİBİ KİM OLDU?

Kostüm partisi konseptli gala gecesinde büyük çekişme yaşandı ancak gecenin sonunda 10 bin liranın sahibi olan yarışmacı Simge Tertemiz oldu.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

İşte Benim Stilim'de Hakan Akkaya sırt dekolteli elbiseler için nasıl tüyo verdi?

İşte Benim Stilim'de kavga! Esra Balamir stüdyoyu terk etti

İşte Benim Stilim'de Simge Tertemiz Sevil Uyar tartışması

İşte Benim Stilim'de Hatice'nin zor anları

İşte Benim Stilim'de Hakan Akkaya, Berna Öztürk'ün eteğini kesti!

İşte Benim Stilim'de Berna Öztürk, Neslihan Önder'in fiziğini kıskandı mı?

Ivana Sert, Floyd Mayweather'a meydan okudu!

Ivana Sert horon oynadı, olay yarattı!

Ivana Sert horon oynadı

Ivana Sert sıcak denizlere indi

Ivana Sert Ege'yi ısıttı

Miss Fashion TV 2015 güzelinin tacını Ivana taktı

İvana Sert'ten muhteşem dans performansı