Abone Ol

Esra Balamir ve Tuğçe Özbudak'ın kombin kavgası

Esra ise herkesin farklı şeyler denediğini ama Tuğçe'nin şu ana kadar daha hiç düz bir ayakkabıyla ya da spor kombinle görmediğini söyledi. Tuğçe ise daha ikinci haftadayız göreceksin diye karşılık verdi.

İşte Benim Stilim'de kombin kavgası

İşte Benim Stilim 2016 12 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan 8. bölümünde Hakan Akkaya, Esra Balamir'e risk almayan yarışmacıları sorunca Esra, Tuğçe Özbudak'ın risk almadan ve aynı kombinin versiyonları şeklinde giyindiğini söyledi.

Tuğçe ise risk almak deri tayt giyip altına aynı stilettoları giymek mi diye sordu. Esra ise herkesin farklı şeyler denediğini ama Tuğçe'nin şu ana kadar daha hiç düz bir ayakkabıyla ya da spor kombinle görmediğini söyledi.

Esra Balamir ve Tuğçe Özbudak'ın kombin kavgası - Resim: 1Gizem Özdilli İşte Benim Stilim Ünlüler için alışveriş yaparken görüntülendi

Tuğçe ise daha ikinci haftadayız göreceksin diye karşılık verdi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

İşte Benim Stilim'de Hatice'ye tepki

İşte Benim Stilim’de Hatice'nin yorumu Nil Karataş'ı neden rahatsız etti?