Abone Ol

Hatice ve Nil Karataş neden kapıştı?

İşte Benim Stilim 2016 12 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan 8. bölümünde Hatice, Gizem Özdilli'yi karışık bulduğunu söyledi.

Hatice ve Nil Karataş neden kapıştı?

Öykü Serter ise Nil Karataş'ın Hatice'nin yorumu sırasında rahatsızlığını belli ettiğini söyleyince Hatice ben yorum yaparken böyleysen podyuma çıktığımda ne yapacaksın merak ediyorum dedi.

Nil ise işaretleriyle susuyorum dedi. Daha sonra Hatice, Gizem'in birden çok star parçası olduğunu söyledi.

Nil ise Hatice'ye senin star parçan sen diye sorunca Hatice sesim cevabın verdi. Nil ise buranın ses yarışması değil tarz yarışması olduğunu söyledi. Hatice ise yarışmaya girerken çok iddialı olmadığını söyledi.

Hatice ve Nil Karataş neden kapıştı? - Resim: 1Gizem Özdilli İşte Benim Stilim Ünlüler için alışveriş yaparken görüntülendi

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder