Abone Ol

İşte Benim Stilim'de kimler elendi?

TV 8'in fenomen tarz ve moda yarışması programı İşte Benim Stilim 2016'nın 22 Ocak Cuma günü yayınlanan eleme gecesinde yarışmaya veda eden isimler yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda belli oldu.

İşte Benim Stilim'de kimler elendi?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de haftaiçi hergün gündüz, hafta sonu ise akşam kuşağında canlı yayınlanan moda ve tarz yarışması İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesi heyecanı dün akşam yaşandı.

Aralarında kariyer hayatında başarı sağlamış ve mesleğinin zirvesinde olan ünlülerin yer aldığı yarışmada, 22 Ocak Cuma heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Ünlülerin stil rekabetlerinin dozunu arttırarak devam ettiği İşte Benim Stilim 2016'nın son bölümünde Neslihan Önder elenmişti. Peki; İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta kim elendi? İşte detaylar...

İşte Benim Stilim'de kimler elendi? - Resim: 1İşte Benim Stilim Ünlüler Yasemin Öztürk kimdir? Yasemin Öztürk dizileri

İşte Benim Stilim'de kimler elendi? - Resim: 2İşte Benim stilim'de Yasemin Öztürk'ün elbisesi kavga çıkardı

İŞTE BENİM STİLİM 2016'NIN BU HAFTAKİ ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

İşte Benim Stilim 2016'nın 22 Ocak'taki gala gecesi programında elenecek isimler arasında Yeşim Erçetin, Hatice Çarpar, Yasemin Öztürk ve Sevil Uyar yer alıyor. Yarışmacılar bu akşam ''İkonlar'' konseptiyle jüri karşısına çıkacaklar.

İşte Benim Stilim'de kimler elendi? - Resim: 3İşte Benim Stilim Ünlüler Yeşim Erçetin kimdir? Yeşim Erçetin evli mi?

İşte Benim Stilim'de kimler elendi? - Resim: 4İşte Benim Stilim'de Hakan Akkaya sırt dekolteli elbiseler için nasıl tüyo verdi?

İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında 8. hafta eleme potasında bulunan yarışmacılardan Sevil Uyar, Yasemin Öztürk ve Yeşim Erçetin jürinin önüne çıkan isimlerdi. Bu akşam yarışmadan iki kişi elendi. Bu yarışmacılardan birincisi Yeşim Erçetin oldu. Elenen ikinci isim ise Yasemin Öztürk oldu.

İşte Benim Stilim'de kimler elendi? - Resim: 5İşte Benim Stilim'de kavga! Esra Balamir stüdyoyu terk etti

Yeşim, Hande Yener’i canlandırdı. Yasemin, Kleopatra oldu, Sevil ise Rihanna’ya hayat verdi. İşte Benim Stilim yarışmacıları Yeşim’in gitmesi yönünde oy kullandı. Jüri üyeleri de Yeşim’in elenmesini istedi. Uğurkan Erez muhalefet yaparak Yasemin’in adını verdi. Ivana Sert de Yeşim’in adını söyledi. Böylece İşte Benim Stilim’de gecenin en başında elenen isim Yeşim Erçetin oldu.

İşte Benim Stilim'de kimler elendi? - Resim: 6

İŞTE BENİM STİLİM KONUKLARI KİMLER?

İşte Benim Stilim 2016'nın ''Eleme Gecesi''nin bu akşam konuları Saba Tümer ve Yankı Alper. İkili üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisinin eleneceğine jüri üyeleriyle birlikte oylama yaparak karar verecekler.

İşte Benim Stilim'de kimler elendi? - Resim: 7

İşte Benim Stilim 22 ocak eleme gecesinde konsept bu kez 'ikonlar' oldu. Gecenin konuk jüri üyesi Saba Tümer olunca da eleme heyecanı yerini kahkaha dolu sahnelere bıraktı.