Abone Ol

İşte Benim Stilim haftanın finalinde şaşırtan sonuç

İşte Benim Stilim 30 Nisan Pazar günü haftanın finaliyle ekrana geldi. Konseptiyle en çok puanı toplayan isim 10 bin TL’lik çekin sahibi olurken; en düşük puanı alan isim İşte Benim Stilim’e veda etti.

İşte Benim Stilim haftanın finalinde şaşırtan sonuç

Kemal Doğulu, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim’in dünkü bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gerek sevilen jüri üyeleri gerekse farklı karakterlere sahip yarışmacılarıyla dikkat çeken İşte Benim Stilim’in haftanın finali bölümünde potaya Deniz Serkanova ve Tuğçe kaldı. Peki, İşte Benim Stilim’den kim elendi? 10 bin TL’lik çeki kim aldı?

Bu hafta jüriden en çok puan alan isim Neslihan Doğrusöz oldu. 48 puan toplayan Neslihan, 10 bin TL’lik çekin de sahibi oldu. İşte Benim Stilim'de en az puanı alarak son üçe kalan isimler Tuğçe, Duygu ve Deniz oldu. Yarışmacılar Duygu'nun adını vererek elemek potasından kurtarırken Tuğçe ve Deniz jüri karşısına çıktı. Jürinin ortak kararı ile Deniz Serkanova yarışmaya veda etti. Kemal Doğulu, Deniz'in tükendiğini ve burada olmanın onu artık zorladığını belirtti. Çoğunlukla iyi giyiniyordu fakat son zamanlarda kıyafetten de vazgeçtiğini gördük. Bu yüzden elenmesi gerektiğini düşündük dedi.