Abone Ol

İşte Benim Stilim'de Pelin Suade ve İnci Pars neden kavga etti?

İşte Benim Stilim 2016 25 Ocak 2016 Pazartesi günü yayınlanan 19. bölümünde İnci Pars'ın durgunluğu Öykü Serter'in gözünden kaçmadı.

İşte Benim Stilim'de ayakkabı kavgası çıktı!

Gizem Özdilli ise İnci ile Pelin Suade arasında kuliste de tartışma yaşandığını söyledi.

İnci daha sonra Pelin'in ayakkabılarını beğendiği için ayakkabıcısının adresini istediğini, kendisininde yarışma psikolojisinde olmadan numarayı direkt verdiğini, Pelin'in bir sürü sipariş verdiğini duyunca keşke sorsaydı pişti olmayalım dedim çünkü ben olsam öyle yapardım dedi.

Pelin ise kendisininde uğraştığını ve İnci'nin hiç bir kombinini düşünmeden, hazır ayakkabılardan sipariş verdiğini, benzer parçaları giyebileceklerini söyledi. Tuğçe Özbudak ise buna itiraz etti ve geçen hafta kendisinin aynı kombini yapmakla suçladığını hatırlattı ve sende o zaman İnci'nin kopyasısın öyle mi diyelim sana dedi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

İşte Benim Stilim'de Hakan Akkaya sırt dekolteli elbiseler için nasıl tüyo verdi?

İşte Benim Stilim'de kavga! Esra Balamir stüdyoyu terk etti

İşte Benim Stilim'de Simge Tertemiz Sevil Uyar tartışması

İşte Benim Stilim'de Hatice'nin zor anları

İşte Benim Stilim'de Hakan Akkaya, Berna Öztürk'ün eteğini kesti!

İşte Benim Stilim'de Berna Öztürk, Neslihan Önder'in fiziğini kıskandı mı?