Abone Ol

İşte Benim Stilim Ünlüler Berna Öztürk kimdir? Berna Öztürk Tarkan neyi?

İşte Benim Stilim Ünlüler'de yarışacak olan Berna Öztürk kimdir? Tarkan'ın neyi oluyor? İşte detaylar...

İşte Benim Stilim Ünlüler Berna Öztürk kimdir? Berna Öztürk Tarkan neyi?

İşte Benim Stilim Ünlüler'de yarışacak olan Berna Öztürk kimdir? Tarkan'ın neyi oluyor? İşte detaylar...

Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş bu sezonda jüri koltuğunda oturmayacaklar. Duygusal bir konuşma ile yarışmacılara veda eden Kemal Doğulu göz yaşlarını tutamadı. Bu giden iki isim yerine Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya gelecek. Yeni jüri üyeleri ile başlayacak olan İşte Benim Stlim Ünlüler yarışmasında kimler yarışacak uzun süre merak edilen konulardan olmuştu. İsimler açıklanmaya ve Kadro belli olmaya başladı. Bu isimlerden bir tanesi de Berna Öztürk oldu.

İşte Benim Stilim Ünlüler Berna Öztürk Kimdir?
Ünlü DJ Berna Öztürk, gece hayatını sevenler için oldukça tanınan bir isim. Ayrıca ünlü DJ bir dönem magazin basınında Tarkan’ın baldızı olarak fazlaca yer aldı. Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’ün kardeşi olan DJ Berna, 28 Mart 1984 İstanbul doğumlu ve İstanbul üniversitesi edebiyat fakültesi, sosyoloji bölümü son sınıf öğrencisi.

16 yaşından itibaren mankenlik ve modellik yapan Berna Öztürk, bazı TV dizileri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır. Uzun zamandır DJ’lik yapan Öztürk’ün hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunuyor.

Başarılı DJ Berna Öztürk, su sporlarına da fazlasıyla meraklı. İyi bir kite board eğitmeni de olan DJ Berna ablası bilge ile birlikte Salih Alexander Çakır ve Seda Çelenk’in sahibi olduğu kite board akademi de hem yarışmalara hazırlanıyor hem de bu zevkli sporu öğrenmek isteyenlere eğitmenlik yapıyor. Kardeşleriyle iyi ilişkileri bulunan Öztürk’ün ablası bilge, kite board sporunda Dünya şampiyonasına katılarak milli sporcu ünvanına sahip oldu. Kendi imkanlarıyla yarışmaya katılan Öztürk, 2016 şampiyonasına katılmayı da hedefliyor.