Abone Ol

İstanbul'da lüks rezidansta gizemli olay, iş insanı şok üstüne şok yaşadı

İstanbul'da Libyalı iş insanı, 50 milyon TL değerindeki otomobilini yaşadığı rezidansın otoparkına bırakıp seyahate çıktı. Döndüğünde aracını ezikler ve çizikler içinde buldu. İşin garip yanı lüks rezidansın otoparkında tek bir kamera bile yoktu. İş insanı dava açtı, lüks otomobil gizemini ise yargı çözecek.

İstanbul'da lüks rezidansta gizemli olay, iş insanı şok üstüne şok yaşadı

Fiyatı yaklaşık 50 milyon TL, dünyada sadece 13 tane bulunuyor. Aracını rezidansın otoparkına bıraktı, başına geleni görünce gözlerine inanamadı.

 

DÖNDÜĞÜNDE KABUSU YAŞADI
İstanbul Şişli'deki rezidansta yaşayan Libyalı iş insanı seyahate çıkacaktı. Aracını sitenin kapalı otoparkına bıraktı. Libyalı iş insanı seyahate çıkmadan önce sayılı bulunan lüks aracının güvende olup olmadığını teyit etmek için site yönetimine mail attı. Onlardan güvence alınca gönül rahatlığıyla yurt dışına çıktı. Ancak döndüğünde hayatının kabusunu yaşadı.

İŞ İNSANINA İKİNCİ ŞOK
İş insanının iddiasına göre döndüğünde araç ezik ve çiziklerle doluydu. Kapı ve camlarda da kimyasal madde izi vardı. İş insanı aracının başında gelenleri anlamak için soluğu site yönetiminde aldı. Ancak aldığı cevap karşısında bir şok daha yaşadı. Yönetim otoparkta kamera olmadığını söyleyerek üzerinden sorumluluğu attı.

 SOLUĞU ADLİYEDE ALDI
Show Haber'in haberine göre iş insanı mala zarar verme suçlamasıyla soluğu adliyede aldı. Site yönetimi ise 'Dava sürüyor' diyerek açıklama yapmadı.