Abone Ol

İstanbul'da çılgın gece!!! Ralliciler içkiyi fazla kaçırınca neler oldu? GALERİ

Yarışın Türkiye ayağını izlemek için dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom, rallinin pilotları ve mankenlerle önceki gün THY'ye ait özel uçakla İstanbul'a geldi. Çılgın ekip için önceki gece Reina'da bir parti verildi.

İstanbul'da çılgın gece!!! Ralliciler içkiyi fazla kaçırınca neler oldu?...

Avrupa'da 1999'dan bu yana düzenlenen ve 'kıtalararası ralli çılgınlığı' olarak bilinen 'Gumball 3000 Ralli'sinin bu yılki rotasına İstanbul da eklendi. Ralli 28 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Yarışın Türkiye ayağını izlemek için dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom, rallinin pilotları ve mankenlerle önceki gün THY'ye ait özel uçakla İstanbul'a geldi. Çılgın ekip için önceki gece Reina'da bir parti verildi. İstanbul sosyetesinden birçok ünlü ismin de katıldığı partide çılgınlık sınır tanımadı. Pilotlar, mankenler, oyuncular, alkolün ve müziğin etkisiyle seksi ve çılgın danslar yaparak dağıttı.
      Yarışmacıların hız sınırını aştığı gerekçesiyle Alman hükümeti tarafından yasadışı ilan edilen yarış 5 Mayıs'ta Londra'da son bulacak. Ralilye Türkiye'den Kemal Sadıkoğlu ve Alikonur Yarsuvat da katılacak.