Abone Ol

İsrail'de Terör Saldırısı: Tel Aviv'de Restoranda Oturanlara Ateş Açıldı, 2 Ölü Çok Sayıda Yaralı

Tel Aviv'in en işlek caddelerinden olan restoran ve barların bulunduğu Dizengoff Caddesi'ndeki terör saldırısında en az 2 İsrailli hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi de yaralandı.

İsrail'de Terör Saldırısı: Tel Aviv'de Restoranda Oturanlara Ateş Açıldı, 2 Ölü Çok Sayıda Yaralı

Dizengoff Caddesi'nde en az 2 terörist tarafından kalabalık caddedeki restoranlarda oturanlara ve alışveriş yapanlara yönelik silahlı saldırı düzenlendi, Terör saldırısında 2 İsrailli hayatını kaybederken, durumu ağır olan 4 kişi de ameliyata alındı.

Ichilov Hastanesi olarak bilinen Tel Aviv Sourasky Tıp Merkezi, şiddeti değişen yaralarla saldırının ardından 10 kişinin hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Yaralanmaların ciddiyeti nedeniyle en az dördü ameliyat edildi.

İsrail'de Terör Saldırısı: Tel Aviv'de Restoranda Oturanlara Ateş Açıldı, 2 Ölü Çok Sayıda Yaralı - Resim: 1

En az iki teröristin hala kaçak olduğu ve polisin halktan olay yerinden uzak durmalarını, içeride kalmalarını ve kapılarını kilitlemelerini istediği bildirildi

İsrail Başbakanı Naftali Bennett Tel Aviv'deki IDF karargahına giderek saldırı hakkında bilgi aldı..

İsrail geçen ay bir terör saldırısı dalgasıyla karşı karşıya kaldı. 22 Mart'ta Be'er Sheva'da düzenlenen bıçaklı saldırıda dört İsrailli hayatını kaybetti. 27 Mart'ta Hadera'da düzenlenen silahlı saldırıda iki sınır polisi öldürüldü. 30 Mart'ta Bnei Brak'ta düzenlenen silahlı saldırıda iki İsrailli sivil, iki Ukrayna uyruklu ve bir polis memuru hayatını kaybetti.

Saldırının gerçekleştiği cadde, bahar havasının tadını çıkaran ve Pesah Bayramı tatili öncesinde dükkânlarda alışveriş yapan ve restoranlarda yemek yiyen İsraillilerle doluydu.