Abone Ol

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türk Telekom'da satışta

Türk Telekom, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı Bağdat Caddesi'ndeki mağazasında düzenlediği etkinlikle satışa sunmaya başladı.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türkiye'de

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket bugün itibariyle iPhone 7 veya iPhone 7 Plus'ı mağazalarında satışa sundu. Türk Telekom müşterileri telefonlara mobil, ev telefonu ya da evde internet faturalarına ek olarak 24 ve 36 ay taksit seçenekleriyle sahip olabilecekler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, akıllı telefon penetrasyonunda sektör lideri olduklarını belirterek, "Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak, müşterilerimizi en yeni akıllı cihazlarla Türk Telekom mağazalarında buluşturmaya devam ediyoruz. Teknoloji tutkunu kullanıcıların merakla beklediği iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı avantajlı tarifelerle satışa sunduk. Türk Telekom mağazalarından iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satın alan kullanıcılar, hız, kapasite ve kalite açısından Türkiye'nin en iyi 4.5G deneyiminin de tadını çıkaracaklar." ifadelerini kullandı.