Abone Ol

İpek Filiz Yazıcı Kimdir? UFO Filmi ve Son Nefesime Kadar ile Dikkat Çekti

Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncusu ve yeni çıkan Netflix filmi UFO ile dikkatleri üzerine çeken İpek Filiz Yazıcı'nın biyografisi merak konusu oldu. İşte detaylar...

İpek Filiz Yazıcı Kimdir? UFO Filmi ve Son Nefesime Kadar ile Dikkat Çekti

FOX TV ekranlarında bu akşam ilk bölümü ile izleyici ile buluşacak olan Son Nefesime Kadar dizisinin başarılı oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu kadrosunda, seyircilerin en çok araştırdığı isimler arasında ise güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı yer bulunuyor. Peki İpek Filiz Yazıcı kimdir?

İPEK FİLİZ YAZICI KİMDİR?

İpek Filiz Yazıcı 6 Ekim 2001 tarihinde doğmuştur. Baba tarafından aslen Trabzon Of'lu olan isim ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayımlanmış olan Babam ve Ailesi dizisiyle yaşamıştır. 2017 yılında yayımlanan Kayıt Dışı dizisinde Tuğba Ateş karakterine, Elimi Bırakma adlı dizide ise Ceyda karakterine can vermiştir.

Oyuncunun kariyerinde en büyük çıkışı ise Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde 'Işık' karakteriyle olmuştur.

İPEK FİLİZ YAZICI'NIN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Son Nefesime Kadar (TV Dizisi)

Aşk 101 (İnternet Dizisi)

UFO (Fİlm)

Babam ve Ailesi (TV Dizisi)

Kayıtdışı (TV Dizisi)

7yüz (İnternet Dizisi)

Elimi Bırakma (TV Dizisi)

Yeni Hayat (TV Dizisi)

UFO KONUSU NE?

Netflix yeni filmiyle dikkat çekerken gözler ''Ufo konusu ne?'' sorusunun cevabına odaklandı.

Ufo, Adana’nın varoş mahallelerinden birinde motosiklet yarışçısı olarak hayatını kazanan Ese ile en büyük hayali müzisyen olmak isteyen Deniz'in birbirleriyle tanıştıktan sonraki değişen hayatlarını anlatıyor. Müzik tutkun Deniz ile motorsiklet yarışçısı Ese görünüşte bambaşka dünyaların insanı. Onların hızlı aşk macerası Adana’da başlayıp gökyüzüne uzanıyor.

UFO OYUNCULARI KİM?

Gençlik yapımları sevenlerin heyecanla beklediği Ufo filmi için geri sayım tamamlandı. Peki Ufo oyuncuları kim? İşte Ufo filmi oyuncuları:

İpek Filiz Yazıcı,
Mert Ramazan Demir,
Ferit Aktuğ,
Kerem Alp Kabul,
Mekin Sezer,
Enes Külahçı,
Elif Çakman,
Cemile Canyurt.