Abone Ol

İngiltere'nin ünlü mankeni lüks fahişe çıktı

News of The World gazetesi muhabiri, müşteri kılığına girerek İngiltere'nin iki numaralı topmodelinin gecesi 20 bin dolara hayat kadınlığı yaptığını ortaya çıkardı. İşte o olayın perde arkası ve görüntüleri...

İngiltere'nin ünlü mankeni lüks fahişe çıktı

İngiltere'nin en çok satan gazetesi tabloid News of the World, önceki gün ilginç bir "gazetecilik başarısı" na daha imza attı! Daha önce İngiliz Milli Takımı teknik direktörüyle Arap Şeyhi kılığına girerek transfer görüşmesi yapan muhabir Mazher Mahmut, bu kez de ülkenin en ünlü topmodellerinden birinin para ile seks yaptığını ortaya çıkardı. Muhabir, topmodel Sophie Anderton'ı cep telefonundan aradı. Kendisini Londra'ya bir iş görüşmesi için gelen Amerikalı bir işadamı olarak tanıtan Mahmut, 30 yaşındaki mankenle telefonda geceliği 20 bin dolara anlaştı. Bir kaç saat sonra Anderton, Mahmut'un adresini verdiği eve geldi. Anderton, müşterisine kokain ikram etti. Muhabir kokain kullanmayı reddedince, kendisi kullandı.

Anderton, İngiliz Prensi Andrew ile ne kadar yakın arkadaş olduklarını, çok para kazanmasına rağmen neden hayat kadınlığı yaptığını bir bir anlattı. Manken, "Aslında modadan bayağı iyi kazanıyorum. Ama sekste de iyiyim. Bu aralar yeni bir ev alıyorum. Onun için paraya ihtiyacım var. Sadece yakışıklı müşterilere gidiyorum" diye konuştu. Bu görüntüler, gizli kameralar tarafından kaydedildi.

DÜNYANIN EN İYİ ZARF ATAN MUHABİRİ

Topmodel Andetron'u tuzağa düşüren ve gizli kamerayla çektiği görüntüleri de gazetesinde yayınlayayan Mazher Mahmut, hedeflerinin güvenini Arap şeyhi kılığına girerek kazandığı için "Sahte Şeyh" olarak da adlandırılıyor. Mazhar, bugüne kadar kılık değiştirerek görüştüğü ve haber yaptığı 100 suçluyu adalete teslim ettiğini söylüyor. Mahmut, 2 yıl İngiliz Milli Takımı Teknik Direktörü Erickkson ile Arap şeyhi kılığında görüşmüş ve ona transfer teklif etmişti. Sonra da "Erickson İngiltere'yi bırakmak istiyor" diye haber yapmıştı.


Vatan