Abone Ol

İmamoğlu'na kumpas hazırladı, mizah yaptım dedi!

Mersin’in Erdemli ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun limon yardımı nedeniyle hedef alındığı görüntüyü çekerek gündeme gelen Mahmut Dölek, mizah amaçlı çektikleri görüntünün dışarıya sızdığını öne sürerek, kendisine yönelik eleştirilerin linç amaçlı olduğunu söyledi.

İmamoğlu'na kumpas hazırladı, mizah yaptım dedi!

Mersin’in Erdemli ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun limon yardımı nedeniyle hedef alındığı görüntüyü çekerek gündeme gelen Mahmut Dölek, mizah amaçlı çektikleri görüntünün dışarıya sızdığını öne sürerek, kendisine yönelik eleştirilerin linç amaçlı olduğunu söyledi.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun Mersinli üreticilerden 100 ton limon alındığını duyurmasının ardından, yaptığı kurgu haberle gündeme gelen Mahmut Dölek kendini savundu. Sözcü’den Ali Ekber Şen’e konuşan Dölek, CHP’lilerin kendisine yönelik eleştirilerinin de lince yönelik diye nitelendirdi.

AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik ise olayın sorumlularının bulunması için suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Erdemli’de yerel gazetecilik yaptığını, hiçbir partiye kaydının bulunmadığını ifade eden Dölek, ortaya çıkan fotoğrafları ise mesleki görevi gereği çektirdiğini savundu. Dölek şunları söyledi:

Hodri meydan diyorum, gelsinler göstersinler Erdemli’den hangi üreticiden limon aldıklarını. 3-5 CHP’li gelip, fiyat araştırması yapmış. Fiyat yüksek olunca da Tarsus’tan almışlar.

Buradan söylüyorum, kimse çiftçinin üzerinden siyaset yapmasın. Video olayına gelince, biz mizah olsun diye böyle bir video çektik. Bu da bir şekilde dışarıya sızmış. İmamoğlu ve CHP’lilere sesleniyorum, Erdemli’den hangi çiftçiden limon aldığınızı ispat edin, ben bu mesleği bırakacağım.