Abone Ol

İkinci eş sitesinde skandal diyaloglar: Grup yapmak istiyorum

Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından erişimi engellenen ancak hem akıllı telefonlardan hem de DNS ayarı değiştirilerek girilebilinen ikinci eş bulma sitesinde skandal diyaloglar ortaya çıktı.

İkinci eş sitesinde skandal diyaloglar: Grup yapmak istiyorum

Azad Chaiwala tarafından İngiltere’de hayata geçirildikten sonra Endonezya ve hemen peşinden Türkiye’de açılan ‘İslami poligami’ sitelerine Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından erişim engellense de siteler farklı isimlerle varlığını sürdürüyor.

Örneğin ‘SecondWife’ (İkinci Eş) adlı siteye hem akıllı telefonlardan hem de DNS ayarı değiştirilerek hâlâ erişilebiliyor.

Hürriyet gazetesinden Gizem Coşkunarda sitelerde kendine ‘eş’ arayan Türkiyeli erkeklerle takma isimle konuştu, çeşit çeşit profille karşılaştı.

Türkiye’den erkekler, ‘SecondWife’ adlı sitedeki kullanıcı sayısının neredeyse yarısını oluşturuyor. Biliyorum çünkü yaklaşık 15 gündür her sabah açtığım ilk site bu.

Sahte bir hesabım var, adım Merve. Yaşım ve kişisel bilgilerim, konuştuğum kişiye göre değişiyor. Genelde boşanmış olduğumu söylüyorum... İki çocuğum var dediğimde, başta çekici gelen kurmaca fiziki özelliklerimin hiçbir önemi kalmıyor. Karısından, çocuklarından korktuğu için geceleri tuvalette gizli gizli mesajlaşan bu beyler, sevap işleyeceklerini düşündüklerini iddia ettikleri halde, iki çocuklu bekâr bir kadını istemiyor. Hele ki çocukları erkekse...

Merve için sahte bir e-posta adresim bile var. Sitede mesajlaşmak paralı olduğundan Türk kullanıcıların birçoğu ücretsiz mail’leşmek, WhatsApp’tan yazışmak istiyor. 15 günlük diyaloglar arasından yayımlanabilecek gibi olanları seçerek deşifre ettik.

KONUŞMA 3
‘Cinsellikle ilgili problem olmaz, değil mi?
Hasan: Resminizi göremedim üyeliğim premium olmadığı için. Kendinizi tanıtır mısınız?
Merve: İki yıl önce boşandım. 30 yaşındayım. Siz evli misiniz?
Hasan: Evliyim, çocuğum yok. Fotoğrafınız yok mu? Acaba mail atar mısınız, sizi görmek istiyorum.
Merve: Birbirimizi tanımadan önce fotoğraf göndermeyi doğru bulmuyorum. Eşiniz için sorun olmayacak mı benimle konuşmanız?
Hasan: Yok, sorun olmaz. Cinsellikle ilgili problem olmaz değil mi? Dini nikâh yaparız. Bir fotonuzu görebilir miyim? Yüzünüz gözükmeden de olabilir.
Merve: İş yerindeyim, fotoğraf atamam.
Hasan: Başınız kapalı mı? Boyunuz kaç, kilonuz, göz renginiz...
Merve: Kapalı değilim. Boyum 1.73. Kilom 55. Gözlerim ela. Siz?
Hasan: 30 yaşındayım, Eskişehir’deyim. Cinselliğe düşkünüm biraz. Eşimden çekinmeyin. O onaylamadan önce benim onaylamam gerek. Benim beğenmem gerek. Maddi durumum iyi, üç evim var, iki arabam. Hem duygusal hem cinsel partner arıyorum. Mesela grup yapmak istiyorum. Sen ve ilk eşim beraber. Sorun olur mu?
Merve: Bu tarz konuşmanızdan rahatsız oluyorum açıkçası, önce birbirimizi tanısak daha iyi olur.

Haberin devamını okumak için tıklayınız.