Abone Ol

İclal Aydın, Ayşe Arman'a neden ateş püskürdü? VİDEO

Aramızda Kalmasın'a katılan İclal Aydın, Ayşe Arman ile ilgili olarak sorulan sorulara zehir zemberek cevaplar verdi. Bakın neler neler dedi...

İclal Aydın, Ayşe Arman'a neden ateş püskürdü? VİDEO

Star TV'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan oyuncu-yazar İclal Aydın, oyuncu olarak da gazeteci olarak da iki camia arasında kaldığını ancak bunun kendisine müthiş bir özgürlük de verdiğini söyledi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Medyada varolmaya çalışırken oyuncu tarafıma çok büyük haksızlık yaptım. Kendimi kabul ettirmeye çalışırken kadın yanıma çok büyük haksızlık yaptım" diye konuşan İclal Aydın, aynı zamanda bir oyuncu olarak fotoğraf çektirmesinin doğal bir durum olduğuna vurgu yaparak Ayşe Arman'ın çok konuşulan fotoğrafları için şöyle konuştu:

"O zaten çok kendine has bir insan biliyorsun. Yani kendisi bir tartışma konusu olduğu için o başka bir stil ve öyle birşey yapıyor."

BANA NE? NE YAPARSA YAPSIN!

İclal Aydın, Arman ile ilgili olarak bir itirazını da dile getirdi ve "Benim itiraz ettiğim konu şu ki; bak şu anda bile Ayşe bir şey yapıyor, biz konuşuyoruz. Bana ne? Ne yaparsa yapsın! Onun yaptığı şeyle ilgili yazı yazmayan tek kadın köşe yazarı bendim herhalde. Yani o bir şey yapıyor yazıyoruz, yapmıyor onu da yazıyoruz. Yani beni yönetmesini istemiyorum" diye konuştu.

ONUNLA KIYASLANMAK İSTEMEM!

İclal Aydın, bir gazeteci olarak görselliğin ön planda olup olmamasıyla ilgili düşüncelerini açıklarken kendisinin Arman'dan farklı olarak oyuncu da olduğuna vurgu yaptı ve "Onunla kıyaslanmak istemem" dedi.

5 yıldır medyanın içinde gazeteci olmak için boşuna çabaladığını ifade eden Aydın, "Yani ben bir gazeteci değilim. Evet bir gazetede köşe yazıyorum, röportajlar yapmaktan hoşlanıyorum ama kendimi oraya ait hissedemedim, olmadı. O bünye de beni almadı ben de oraya ait olmadım" dedi.

Oyunculuk dünyasına girdiğinde bir 'gazeteci parçası' olarak anıldığını, gazeteciler içinde de 'oyuncu parçası' olarak anıldığını ifade eden İclal Aydın, Ayşe Arman ile aralarındaki farkı da şöyle anlattı:

"Aslında bu bana şahane bir özgürlük veriyor. Dolayısıyla da aynı kategoride olmadığımızı düşünüyorum. Yani fotoğraf çektirmek ya da böyle bir iş yapmak benim bütünümün bir sonucu."

AFERİN AYŞE'YE!

Ayşe Arman'ın bir süre önce Nihat Odabaşı'na çektirdiği ve çok konuşulan fotoğraflarından sonra da tesettüre girerek yazdığı yazılara atıfta bulunan İclal Aydın, "Ayşe soyundu, herkes yazı yazıyor. Ayşe kapandı, herkes yazı yazıyor. Ayşe onu yaptı... Aferin Ayşe'ye! Böyle parmağında oynatıyor herkesi! Ama o konumda olmak istemiyorum. Tercih ettiğim bir şey değil" ifadesini kullandı.

Televizyon Gazetesi