Abone Ol

İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı: Bir terörist kendini patlattı diğer terörist öldürüldü

Ankara'nın en kritik noktası olan Genelkurmay kavşağında patlama sesleri duyuldu. İçişleri Bakanlığı ve TBMM'ye yakın noktada meydana gelen patlama sonrası üst düzey güvenlik önlemleri alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir" açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı: Bir terörist kendini patlattı diğer terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Ankara'da Meclis çevresinde patlama ve silah sesleri herkesin yüreğini ağzına getirdi. Bakanlıklar kavşağında meydana gelen patlama sonrası geniş güvenlik önlemleri alındı.

CNN Türk muhabiri roket saldırısı yapıldığı iddiasını ekrana taşırken, öncesinde silahlı saldırı yaşandığını da belirtti.

CNN Türk muhabiri: 'Roket deniliyor ama henüz net değil. Boş bir araba olduğu söyleniyor. Ayrıca 1 kişinin yaralı olduğu söyleniyor ancak teyide muhtaç'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan flaş açıklama:

Bakan Yerlikaya saldırıyla ilgili bilgiler verdi. 2 teröristin emniyet genel müdürlüğü binasına saldırı düzenlendiğini ve birinin kendisini patlattığını duyurdu.

"Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur.

Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Açılan ateş sırasında 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. 

SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AMANSIZCA DEVAM EDECEKTİR!"

Ayrıntılar geliyor.