Abone Ol

İçimdeki seksi kadın bu rolle ortaya çıktı

Vatan'dan Melis Güvenç, Burcu Binici ile buluştu merak edilenleri yanıtladı. İşte o röportaj...

İçimdeki seksi kadın bu rolle ortaya çıktı

Hayat Mucizelere Gebe’yle ilk defa kötü karakteri canlandıran Burcu Binici, “Farklı rollerde de kendimi görmek istedim” diyor.

Bankacılıktan dansa, danstan, oyunculuğa uzanan bir hikaye sizinki. Oyunculuk artık asıl mesleğiniz diyebilir miyiz?

Evet oyunculuk benim asıl mesleğim. Bugüne kadar da oyunculuktan önce yaptığım her işin, oyunculuğumu beslediğine inanıyorum. Gerçekte istediğim oyunculuk değildi ama bu işi yapmaya başlayınca çok sevdim ve mutlu oldum. Hep bu yolda da devam etmek istiyorum.

Aileniz oyuncu olmanıza ne kadar destek verdi? Başlarda kendilerinden uzakta yaşamanızı kabullenemediklerini söylemişsiniz. Ailenin özgür kızı siz miydiniz?

Çok şükür ailem her konuda yanımda oldu ve bana destek verdi. Başlarda uzakta yaşamamı pek kabullenemediler ama zamanla onlarda alıştı bu duruma, çünkü ailemizin dışarıda yaşayan ve bu mesleği seçen tek çocuğu benim.

Ailenizin muhafazakar olduğunu söylemişsiniz bu durum sizi seçtiğiniz rollerde veya oyunculuğunuzda sınırlıyor mu?

Evet muhafazakar bir ailenin kızıyım ama ailem seçtiğim rollerde ya da oyunculuğumda hep benim yanımda oldu. Bana güvendiler ve fikirlerime saygı gösterdiler. Hiçbir şekilde beni sınırlamadılar.

Aynı zamanda şan bölümünden mezunsunuz bu anlamda yapmak istediğini şeyler var mı?

Şan eğitimim oyunculuğuma eş zamanlı olarak yürüttüğüm dublaj sanatçılığı için çok faydalı oluyor. Bunun dışında şan eğitimimle ilgili şuan için düşündüğüm bir şey yok, ileride neler olacağını bende yaşayıp zamanla göreceğim.

TAMAMI İÇİN TIKLAYIN